Automobili

Prve zvanične fotografije restilizovanja Hiundai Tucson

Prikazan je novi Hiundai Tucson . Engleska divizija korejskog brenda predstavila je prve slike restilizacije najprodavanijeg SUV-a C segmenta, na kojima su prikazane neke od glavnih novih karakteristika.

Imaćemo više informacija u nedeljama koje prethode lansiranju zakazanom za početak 2024. godine, ali već možemo da pogledamo neke od promena u Tucsonu.

Kako se Tuson menja
Estetski, Hiundai Tucson 2024 ne pokazuje velike revolucije u poređenju sa trenutnim modelom. Čini se da je rešetka malo prerađena, dok su farovi malo veći. Aluminijumske felne su takođe nove, dok su opšte proporcije nepromenjene.

U stvarnosti, najzanimljivije inovacije se tiču enterijera , gde se uočava jaka veza sa Ionik 5 . U stvari, kao i na električnom SUV-u, volan restilizovanog Tusona takođe pokazuje liniju sačinjenu od četiri tačke, koja predstavlja slovo „H“ u Morzeovom kodu.

Generalno, kontrolna tabla je rekonfigurisana, sa dva ekrana od 12,3″ postavljena na istom panelu i novim rasporedom kontrola, posebno onih za regulaciju kontrole klime.

Otvori za klimatizaciju su tanji, dok je birač menjača pomeren bliže volanu. U centralnom tunelu se nalazi i velika bežična stanica za punjenje pametnog telefona i dva držača za čaše.

Motori ka potvrdi
Hiundai -jevo saopštenje za štampu to ne pominje posebno, ali ne očekujemo velike revolucije za motore . Štaviše, raznovrsnost pogonskih agregata je jedna od jakih strana Tucson-a , koji je dostupan u benzinskim 1.5 blagim hibridima , 1.6 full hibrid i plug-in hibridnim benzinskim verzijama i u 1.6 dizel varijantama, kako blagim hibridima tako i neelektrificiranim .

Snaga se kreće od 116 KS neelektrifikovanog turbodizela do 265 KS plug-in hibrida, koji takođe omogućavaju preko 60 km sa nultom emisijom.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close