Automobili

Novi Volksvagen Pasat, cene i karakteristike

Otvorene porudžbine za novi Volksvagen Passat . Prodaje se isključivo u karavanskoj verziji, deveta generacija stiže u martu 2024. po ceni od 42.550 evra .

Dostupni su brojni motori, od benzinskih blagih hibrida do plug-in hibrida (koji će biti dodati asortimanu tokom 2024. godine), ne zaboravljajući turbodizelete. Hajde stoga da analiziramo cene i karakteristike Passata.

Motori
Počevši od gore navedenih motora , Volksvagen Passat 2024 se nudi sa 1.5 eTSI ACT 150 KS blagim hibridnim turbo benzincem, koji se prvi put koristi na ovom modelu, i sa 2.0 TDI SCR EVO turbodizelom u tri nivoa snage (122 i 150 KS sa pogonom na prednje točkove, 193 KS sa 4MOTION pogonom na sve točkove).

Svi Passat motori su upareni sa DSG automatskim menjačem sa dvostrukim kvačilom. Postoje tri nivoa opreme, koje karakteriše bogata standardna oprema : Passat, Business i R-Line.

Folksvagen Pasat 2024: cene i nivoi opreme
Osnovna oprema Passata počinje od 42.550 evra i uključuje, između ostalog, aluminijumske felne od 17″, LED farove, dvozonsku automatsku kontrolu klime, 10,25″ Digital Cockpit Pro instrument tablu, 12,9″ i zadnju kameru. Ovoj opremi je dodat paket pomoćnika u vožnji koji uključuje prilagodljivi tempomat, pomoćnik za promenu trake, kočenje u slučaju nužde i detektor umora vozača.

Ovo podešavanje je dostupno za blagu hibridnu verziju i za 2.0 turbodizel od 122 KS.

Business verzija (od 45.150 evra, za sve motore osim 2.0 dizel sa 193 KS) Volksvagena može se prepoznati po hromiranim završnim obradama na prozorima, srebrnim krovnim šipkama i hromiranim elementima na prednjoj i zadnjoj strani, pored mesta u ArtVelours.

Opremi Passat varijante, Business dodaje Light Assist automatsko podešavanje dugih svetala, trozonsku kontrolu klime, ErgoActive Comfort prednja sedišta sa funkcijom masaže, navigaciju i IDA inteligentni glasovni asistent.

Pomoć pri parkiranju, delimično automatizovana vožnja i pomoć pri vožnji i sistem Pre-Crash dodati su ADAS opremi.

Konačno, R-Line (koji se može kombinovati sa svim motorima osim sa 2.0 dizelom od 122 KS) počinje od 50.850 evra i karakteriše ga sportski dizajn sa crnim elementima i sedištima sa integrisanim naslonima za glavu.

Oprema uključuje aluminijumske felne od 18″, IK.LIGHT LED Matrik farove sa dinamičkim podešavanjem Dinamic Light Assist, Park Assist sa funkcijom memorije, izbor profila vožnje, automatsko otvaranje i zatvaranje prtljažnika i Keiless Entri&Go start bez ključa.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close