Automobili

Kada Ferrari Purosangue nije dovoljan, evo podešavanja od 820 KS

Ako ste mislili da je Ferrari Purosangue preuveličan, pogledajte ovo podešavanje. Napravljen od strane nemačkog tjunera Pogea Racing (koji je u prošlosti već imao nekoliko Ferrarija), SUV Prancing Horse je zliji nego ikada, sa prilagođenim bodikitom i 6.5 V12 revidiranim da bude još moćniji.

Nisu dati detalji o cenama, ali ako ste već posedovali čistokrvnog, sumnjamo da će vas Pogein citat obeshrabriti od kupovine.

KSL kukovi
Ono što odmah upada u oči kod Ferarija modifikovanog u nemačkoj radionici je spušten stav koji Purosangue čini mnogo sličnijim superautomobilu nego SUV-u. Crveni takođe čini još mišićavijim su aluminijumski točkovi od 23″ napred i 24″ pozadi, koji su smešteni u veće i mišićave lukove točkova.

Tjuner je takođe revidirao rešetku, proširivši „usta“ Purosangue-a i dodao novi razdelnik, dok novi zadnji branik integriše četiri centralno pozicionirana izduvna terminala.

Maksimalni potencijal
Pogea tvrdi da je takođe revidirao Ferarijev atmosferski 12-cilindar, dovodeći ga sa 725 na 820 KS . Nisu dati podaci o obrtnom momentu, ali je moguće da Purosangue isporučuje više od 716 Nm koji su dostupni u serijskom modelu. Baš kao što je razumno misliti da je sprint od 0-100 km/h nešto manji od 3,3 sekunde koje je potrebno „zalinskom“ Ferariju.

Kao što ste možda pretpostavili gledajući fotografije, trenutno je podešavanje Purosangue-a predstavljeno samo nizom renderovanja. Ali ako je vaš bankovni račun prilično značajan, Pogea će sa zadovoljstvom udovoljiti vašim zahtevima za prilagođavanje i dati život zaista ekstremnom čistokrvnom.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close