Automobili

Na Agritechnica 2023 sa OmniTrattore.it i Giulia Tonello

OmniTrattore.it na Agritechnica 2023 očima Đulije Tonelo u prvom delu recenzije našeg časopisa koji želi da vam saopšti najistaknutije vesti sa najveće izložbe posvećene agromehanici na svetu.

Đuliji je to bio „prvi put“ na najvećem sajmu poljoprivredne mehanizacije na svetu u Hanoveru (11-18. novembar): sa ovim očima i sa strašću za poljoprivrednim i agromehaničkim svetom Đulija je pričala o inovacijama otkrivenim povodom nemački događaj, da ih dožive oni koji nisu mogli da odu na Agritehniku 2023.

Fendt, sa pobednikom Farm Machine
Čitav paviljon. Ovo je ono što je AGCO grupa okupirala. A na štandu ćemo otkriti glavne vesti, počev od dugo očekivanog F endt 600 Vario , pobednika kategorije traktora srednjeg ranga za nagradu FARM MACHINE 2024, čiji je OmniTrattore deo žirija.

Ovom novom serijom Fendt namerava da ojača svoju poziciju u klasi snage 150-200 KS zahvaljujući 4-cilindrašu sa velikom gustinom snage. To je kompaktan traktor, ali sa velikom vučom i velikom nosivošću, koji između ostalog karakteriše VarioGrip sistem kontrole pritiska u gumama.

Takođe na Fendtovom električnom štandu u Hanoveru je e107 V Vario, 100% električni traktor spreman za prodaju sledećeg januara.

Ako se traktor koristi za aplikacije sa delimičnim opterećenjem, baterija obezbeđuje autonomiju od 4-7 sati.

Valtra sa velikim S
Još jedna sjajna novina ovde u Agritechnici je ovde na štandu Valtre gde je scena sva za njega, traktor 6. generacije S serije , vodeći traktor velike snage finskog brenda sa nadimkom „The Boss“.

Novi dizajn, poboljšan pristup, nova prostrana kabina, više svetala (sva LED) i veća svestranost za sve zadatke samo su neke od novih karakteristika šeste generacije S serije.

Nova serija S sa sobom donosi mnoge nadogradnje, uključujući različite opcije prednje osovine i vešanja kabine, a traktori serije S sada takođe mogu biti opremljeni Valtrinom opcijom Skiviev kabine i Valtra Unlimited prilagođavanjima.

Nev Holland: veliki vodeći model kolekcije
Na štandu Agritechnica, Nev Holland je predstavio pregled svog vodećeg kombajna poslednje generacije, CR11 .

Novi asortiman se nadovezuje na mogućnosti trenutnog vodećeg asortimana CR, na čijem vrhu je CR10.90, nosilac svetskog rekorda u kolekciji.

Nev Holland takođe predstavlja T7 sa dugim međuosovinskim rastojanjem sa Pover Command i PLM Intelligence menjačem sa novom opcijom prenosa: Ground SpeedManagement II.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close