Automobili

BMV predstavlja restilizovane verzije Ks3 i Ks4

Restiling koji opravdava svoje ime.
Došlo je vreme restilizacije za BMV Ks3 i Ks4 . Bavarski proizvođač poboljšao je svoj izgled i pobrinuo se za njihov digitalniji i sve povezaniji enterijer. BMV je iskoristio priliku da svoje krosovere opremi sa nekoliko pomoćnih sredstava za vožnju i da elektrifikuje sve motore.

Suptilne promene, ali velika nadogradnja
Ks3 je već procurio, ali ove zvanične fotografije tačno pokazuju izvršene promene. Otkrivamo nove štitove, pametniji izgled i 3D zadnja svetla . Verovatno to niste primetili, ali farovi su opcionalno opremljeni laserskom tehnologijom za osvetljavanje puta do 650 metara. Ova tehnologija je već bila prisutna među ostalim na Ks5, sada je dostupna na Ks3 i Ks4.

Zadnji difuzor je modifikovan za dinamičniji izgled i uključuje veće izduvne kanale. Odlučite se za M Sport opremu i vaš crossover će se pretvoriti u sportski automobil. Pored sjajnih crnih štitova i elemenata, ovaj završetak dodaje 19-inčne felne na oba krosovera. Kao opciju, moguće je dodati naplatke od 20 i čak 21 inča, kao i specifični sistem kočenja koji karakterišu plava ili crvena čeljust.

Proizvođač sa sedištem u Minhenu kaže da će njegovi kupci moći da biraju između 11 različitih boja, uključujući potpuno novi Skiscraper Grai. Kao opcija, a preko BMV Individual, moguće je obući svoj SUV u mat boje poput aventurinske crvene i tanzanit plave boje.

Galerija: BMV Ks3 (2021)
BMV Ks3 (2021)
33 Slike
Vrhunska tehnologija
Unutra se nalazi digitalna instrument tabla i 12,3-inčni centralni ekran. Kao i kod novog BMV-a serije 4 Gran Coupe, BMV se potrudio da svoje nove modele opremi svim najnovijim tehnologijama (adaptivni tempomat sa funkcijom Stop & Go, itd.). Takođe treba napomenuti da je centralna konzola retuširana, kao i centralni tunel. Restilizovani BMV Ks3 i Ks4 standardno dolaze sa sportskim sedištima (crna, bež, smeđa i crvena), kao i trozonskom automatskom kontrolom klime.

Teretni prostor je nepromenjen, Ks3 ima prtljažnik zapremine 550 litara, dok Ks4 zadovoljava 525 litara. Količine se povećavaju na 1.600 i 1.430 litara za Ks4 kada se sedišta sruše.

Neizbežna hibridizacija
Svi motori BMV-a Ks3 i Ks4 su elektrifikovani i povezani sa 8-stepenim automatskim menjačem, kao i sa pogonom na sva četiri točka kDrive. U suštini nalazimo 20i verzije od 184 ks, 30i od 245 ks i M40i od 360 ks. U dizelu postoje 20d od 190 ks, 30d od 286 ks i M40d od 340 ks. Priključna hibridna verzija (30.) nudi se samo za Ks3.

Galerija: BMV Ks4 (2021)
BMV Ks4 (2021)
37 Slike
BMV Ks3 i Ks4 LCI biće predstavljeni na sajmu automobila u Čengduu (Kina) od 27. avgusta do 5. septembra. Potom će biti izloženi na minhenskom sajmu od 7. do 12. septembra . Knjiga narudžbi biće otvorena od jula.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close