Uncategorized

Volvo, bez dodatnih dodataka iz Evrope zahvaljujući dodatku

Švedska kompanija želi u 2020. godini povećati udio hibrida u prodaji na 25%
Od 1. siječnja 2021. započet će europske novčane kazne za sve one kuće koje će premašiti granicu od 95 g / km CO2 koji emitira cijeli raspon. Sankcije koje plaše mnoge proizvođače, prisiljene se kandidirati za preglede njihovih asortimana, kupujući „zelene obveznice“ drugih marki ili se fokusirajući na alternativne motore. S druge strane, među kućama koje se izjašnjavaju spremnima za revoluciju je i Volvo, svjež od pokretanja električnog XC40, koji je siguran u prodaju svog elektrificiranog asortimana.

Fotogalerija: Volvo XC40 Recharge
Dopuna Volvo XC40


Četvrtina žičare
Povjerenje koje je izrazio Bjorn Annwall, šef EMEA regije i Volvo globalne komercijalne operative, sastao se povodom pokretanja verzije kompaktnog SUV-a sa nultom emisijom. Povjerenje koje polazi od dane: Volvo je u 2019. prodao 46 000 plug-in hibridnih automobila, što je oko 10% ukupnih registracija. Cilj do 2020. godine je postići 25% prodaje, izbjegavajući tako plaćati velike kazne zbog prekoračenja granice emisije.

Dodatak, dakle, kao lek, ali na vreme. Prelaz za Volvo koji – kao i mnogi drugi brendovi – ima za cilj čistu električnu energiju, ali da bi se u potpunosti prošlo bez endotermičkih motora potrebno je vrijeme i, prije svega, potrebna je infrastruktura.

Cilj je prepoloviti emisije
Švedska kompanija ima za cilj ne samo smanjiti raspon emisija, već smanjiti ukupne emisije za 40% za 40% i postati neutralna do ugljika do 2040. Zahtijevana misija koja će mi stoga zahtijevati ne samo elektrificiranje njezinog raspona, već i da također preispitaju kako se proizvode automobili, da opskrbljuju energijom iz obnovljivih izvora i da svaki rad u Volvo bude održiv.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close