Automobili

Stize crna nova Toyota RAV4 .

Ovo je nova Toyota RAV4 Black Edition. Radi se o posebnoj verziji standardnog SUV-a, koji je opremljen nizom – pogodili ste – crnim kozmetičkim podešavanjem. Novi model biće u prodaji u oktobru ove godine, ali cene još uvek nisu otkrivene.

Nadogradnje u odnosu na standardni RAV4 uključuju nove 19-inčne alu felne, inteligentne senzore za parkiranje i crnu farbu koja se zove Galaki Black. Mreža hladnjaka SUV-a, retrovizori, klizne ploče, obloga branika i zadnji spojler takođe su izmenjeni zbog zamene crne sjajnosti.

Iznutra kupci dobijaju presvlake od crne sintetičke kože sa kontrastnim sivim šivanjem i novi crni headliner, uz mnoštvo dodatne opreme. Pored standardnog osmoinčnog sistema za zabavu automobila, kupci dobijaju digitalno retrovizor, JBL audio sistem sa devet zvučnika i parking kameru od 360 stepeni.

Kao i svi modeli iz serije RAV4, Black Edition pokreće 2,5-litarski četverocilindrični benzinski-hibridni pogonski Atkinson-ciklus, koji ima maksimalnu snagu od 219 KS i 221 Nm obrtnog momenta. Podaci o performansama tek treba da budu zvanično potvrđeni, ali kao i standardni automobil, 0–62mph bi trebalo da traje oko osam sekundi, dok bi maksimalna brzina trebalo da iznosi 111mph.

Kao i standardni model, Black Edition bi se trebao pohvaliti podacima o ekonomičnosti potrošnje goriva između 47,8 i 49,5mpg i emisiji CO2 između 129 i 133 g / km, u zavisnosti da li se odlučite za pogon na prednje ili pogon na sva četiri točka.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close