Automobili

Bentley Bentayga sada je dostupan sa jastucima na razvlačenje i prilagođenim torbama za golf

Novoizgrađena linija Bentlei Bentaiga dobila je lift sa svežim spektrom paketa opreme, koji vlasnicima omogućava prilagođavanje dizajna unutrašnjosti i eksterijera SUV-a.

Vanjski podešavanja su minimalna, protežući se na par opcionalnih kapa od ogledala od karbonskih vlakana i novi fiksni bočni korak. Poslednja opcija može se videti bilo u crnom sjaju, karbonu ili u Bentleievoj „Moonbeam“ boji i sadrži gumenu gazicu koja se proteže duž njegove dužine.

Iznutra je Bentaiga sada dostupna sa novom ponudom luksuznih dodataka. Opcije uključuju jastuke raštrkane ukrašenim kožom i dodatne noge za putnike na zadnjim sedištima – oboje se mogu ukrasiti tako da odgovaraju tapaciranju SUV-a.

Bentlei sada nudi komplet markiranih podnih prostirki za one koji svoju Bentaigu kreću off-road. Tu je i novi zaštitni poklopac i zaštitnik branika.

Tu je i nova marka markiranog prtljaga, koja uključuje niz vodootpornih golf torbi, tradicionalni kofer i vikend torbu – sve one dizajnirane da se savršeno uklapaju u prtljažnik Bentaige, a istovremeno se uklapaju u presvlake unutrašnjosti automobila.

Za one kojima je potreban malo dodatnog kapaciteta za skladištenje, Bentlei sada nudi markirani krovni krov koji se može zaključati, a koji ima mogućnost nošenja do tri bicikle ili šest para skija. Može da podnese do 75 kg težine i ima zapreminu od 320 litara.

Krovna kutija može biti uparena sa sandukom zapremine 100 litara, koji se ulazi u prtljažnik Bentaige. Odlikuje se vodootpornom oblogom i integriranim otvorima za odvod – savršen je, kaže Bentlei, za mokro sportsko nošenje – i može se montirati i uklanjati pomoću novih kliznih šina.

Bentlei sada nudi Bentaiga V8 novi, izduvni sistem od Akrapovića od titanijuma, za koji britanski brend kaže da će SUV-u pružiti „uzbudljiviju“ notu ispuha. Sistem poseduje pravokutnu cev umesto srednjeg rezonatora, zadnji protočni prigušivač i par podesivih ventila koji vozaču omogućavaju da utiša buku izduvnih gasova.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close