Automobili

PS5 i mini-bar u ovom luksuznom Mercedes-Benz Sprinteru

Kombi može da prevozi robu ili ljude. U Evropi, nekoliko proizvođača se trudi da pobedi u ovom segmentu koji je više usmeren na profesionalce. Među njima je Reno sa svojim Trafic i Master, ili Mercedes-Benz sa svojim Vito i Sprinter.

Mercedes-Benz Sprinter Tourer je namenjen za prevoz putnika. Dolazi sa “tri različite dužine karoserije, dve visine krova i do tri reda sedišta u putničkom delu” , možemo pročitati na veb stranici Mercedesa. Nemački tjuner Klasen imao je sjajnu ideju da ga prilagodi na najbolji mogući način i učini luksuznim vozilom namenjenim VIP osobama.

Kao što je predstavljeno u videu, Klasen je želeo da izmeni spoljašnji izgled kombija koji sada ima nekoliko delova inspirisanih sportskim modelima brenda sa zvezdom. Ako je karoserija prijatna za oko, unutrašnjost je još veličanstvenija. Luksuz vlada na ovom Sprinteru od Klassena, koji može da ponese do sedam ljudi udobno postavljenih na pojedinačna sedišta dostojna najboljih fotelja.

Upravo takvo vozilo umetnici koriste za odlazak na svoj koncert, na primer, a kako je put ponekad prilično dug, Klasen je ugradio veliki ekran povezan sa novim Plaistation 5 i Apple TV sistemom tako da posetioci nikada ne dobiju dosadno. Između dva prednja sedišta nalaze se i mini bar i frižider.

Kao što je uobičajeno, cena je tabu. Klasen će verovatno proizvesti samo nekoliko primeraka ovog izuzetnog kombija, čija bi cena trebalo da se kreće oko 200.000 evra . Možda izgleda skupo (i jeste), ali ne smemo zaboraviti da ovaj proizvod ugrađuje opremu koju čak ni najluksuzniji automobili ne mogu da podnesu. Konačno, luksuz je možda imati PS5 u kombiju i dobro se provoditi sa prijateljima.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proveri
Close
Back to top button
Close
Close