Automobili

Ovaj Porsche 911 Turbo S na prodaju je prešao 333.300 km!

Postoje dva načina da svom automobilu pokažete svoju ljubav. Jedva možete da vozite svoju dragocenu imovinu i učinite je kraljicom garaže ili nastavite da je vozite miljama i stvarate uspomene uz to.

Ovaj Porše 911 je prešao 333.300 km! Ovo je verovatno najveća kilometraža Turbo S na svetu, a vi možete da postanete njegov novi vlasnik pošto je trenutno na prodaji u Bonhamsu.


Ovo je Porše 911 (generacija 991.2) u verziji Turbo S. NJegov trenutni vlasnik kupio ga je novog u Holandiji za 160.000 evra. Od tada, vlasnik je vozio sportski kupe na velike udaljenosti i prešao mnogo kilometara.

Obojen u britansku trkačku zelenu boju , ovaj Porsche 911 Turbo S je dobro održavao njegov vlasnik. Poslednji put je servisiran početkom 2021. za 7.000 evra. Unutrašnjost, kabina sa temom tamnog burgundca dolazi sa mnoštvom opcija kao što su sportska sedišta i krovni otvor. Takođe ima višu suspenziju – po zahtevu vlasnika radi veće udobnosti na dugim putovanjima.

Ovaj Porsche 911 Turbo S iz 2016. godine dolazi sa slovačkim registracionim dokumentima, sertifikatom o usaglašenosti, brojnim fakturama za održavanje, originalnom fakturom za kupovinu i originalnim omotom.

Bonhams očekuje da će ovaj kupe biti prodat za između 60.000 i 80.000 evra na aukciji. Ako ste zainteresovani za polovni automobil koji je dobro putovao, slobodno pratite link ispod i registrujte se za licitaciju. Čekić će pasti 3. februara 2022. godine, tako da vam nije ostalo mnogo vremena da se odlučite.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close