Automobili

Porsche festival 2023: datumi, karte i šta videti

LJubitelji automobila sa Cavallinom na haubi, oni rođeni u Zufenhauzenu, dobro znaju: događaj koji se svake godine obeležava u kalendaru je Porsche Festiva l.

Velika žurka, koja ove godine takođe ima čast da proslavi 75. godišnjicu kompanije , zakazana je za 7. i 8. oktobar 2023. na stazi Misano Vorld Circuit, u Emiliji Romanji. Evo svega što treba da znate.

Bogat program
Kao i svake godine, Porsche festival će biti idealno mesto da doživite svoju strast prema automobilima. U padoku će se nalaziti instalacije, automobili današnjice i juče i automobili koji se takmiče u Porsche Carrera kupu, šampionatu posvećenom 991 GT3 kupu, ove godine u verziji 992.

Najbolji video snimci:

Ali ne samo. Na osnovu unapred utvrđenih smena, staza će takođe biti otvorena za kupce, sa sesijama vrućih krugova u njihovim sopstvenim automobilima ili onima koje je sama kompanija stavila na raspolaganje. Konačno, neće nedostajati prostora posvećenog opuštanju , kao što su gostoprimstvo ili dobra hrana.

Porše festival 2023, karte i cene
Karte za Porsche Festival 2023 već se mogu kupiti na mreži . Za one koji žive u blizini staze, biletarnica i centar za akreditaciju za preuzimanje propusnica ili kupovinu karata Paddock otvoreni su od četvrtka 5. oktobra do nedelje 8. oktobra od 09:00 do 18:00, u blizini zapadnog ulaza u Misano Vorld Circuit .

Cena za jedan ulazak u standardnoj verziji (koja uključuje pristup Porše selu i pristup tribinama za gledanje bine Porsche Carrera Cup Italia) iznosi 40 evra po danu, uključujući propusnicu za parking.

Za 190 evra , međutim, može se kupiti Hospitaliti pass, koji pored standardnog ulaza uključuje i učešće u lanč i otvorenom baru, kao i mogućnost učešća u tradicionalnoj paradi sa sopstvenim Poršeom.

Što se tiče vrućih krugova, ulaz je trenutno dostupan samo za slot u subotu 7. oktobra od 17 do 17.30 po ceni od 400 evra.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close