Automobili

Automobilski podsticaji za borbu protiv Kineza, Italija razmišlja o tome

Podsticaji za automobile ponovo su u vestima u Italiji. Ne, ne zbog pristizanja novih sredstava. Razlog je lako reći: boriti se protiv invazije kineskih električnih modela. Kao što? Gledajući dalje od Alpa da kopiram šemu koja se proučava u Francuskoj , ponovo kalibriše tabelu emisija gledajući ne samo izduvne gasove, već i ceo proizvodni ciklus.

Indiskrecija dolazi od Rojtersa koji se poziva na “dva izvora bliska vladi”. Čak bi se i Bel Paese pripremao za pokretanje protekcionističkih mera . Da vidimo kako.

A la guerre comme a la guerre
Kao što je pomenuto, izvršna vlast koju vodi Giorgia Meloni nameravala bi da kopira ono što je predloženo izvan Alpa, efektivno kažnjavajući električne automobile (ali ne samo) proizvedene u Kini, čiji se uvoz u Evropu stalno povećava i dalje će rasti u budućnosti, sa cene izrazito konkurentnih cenovnika (iako ne uvek) .

Najbolji video snimci:

Ako se trenutno radi pristupa podsticajima za automobile model procenjuje isključivo na osnovu CO2 koji se emituje tokom upotrebe, u budućnosti će se takođe uzeti u obzir faze proizvodnje i transporta , takođe posmatrajući vrstu baterije koja se koristi. Proračun koji bi izostavio kineske automobile kao ugalj i danas je od suštinskog značaja za proizvodnju energije u istočnom gigantu. I ne, nije ekološki prihvatljiv. Pored toga, putovanje od Kine do Evrope je brodom. I ne, čak ni u ovom slučaju transport nije baš mali uticaj na životnu sredinu.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close