Automobili

Polestar otvara svoj prvi prostor u Milanu

Polestar nastavlja svoju ekspanziju u Italiji otvaranjem svog prvog Space-a u Milanu . Otvoren 27. septembra, izložbeni prostor se nalazi u ulici Via Fantoli 28/14 i prostire se na površini od 300 kvadratnih metara sa isključivo osobljem Polestar Specialist. Drugi Polestar Space biće otvoren u Rimu kasnije ove godine.

U salonu možete uživo videti sve modele švedske kompanije, uključujući i najnoviji Polestar 3.

Koncept Polestar Space
Prema opisu brenda, Polestar Spaces su prodajna mesta koja odstupaju od tradicionalnog koncepta zastupništva i postaju mesta usredsređena na vozilo i električnu mobilnost.

Uloga više od 150 Polestar prostora koji su već prisutni širom sveta je da „ponude iskustvo na visokom nivou i moderno korisničko iskustvo, kao deo Polestar-ovog digitalnog poslovnog modela, gde se vozila kupuju onlajn“.

Ovi prostori se ističu po minimalističkom dizajnu, visokoj digitalnoj interaktivnosti i prisustvu Polestar stručnjaka . Naravno, svi prisutni modeli su takođe dostupni za probnu vožnju na licu mesta.

Između ostalog, u Polestar prostorima će se stalno organizovati konferencije i izložbe, od dizajna i arhitekture do tehnologije i, naravno, automobila.

Polestars na raspolaganju
Među modelima prisutnim u prodajnom salonu je i Polestar 2 . Nedavno ažuriran u sadržaju, omogućava domet do 655 kilometara u VLTP ciklusu. Konkretno, verzija sa jednim motorom sa standardnim opsegom može da pređe do 518 km VLTP, uz povećanje od 40 km u odnosu na prethodnu verziju, dok varijanta sa jednim motorom velikog dometa sada može da dostigne 655 km VLTP, uz povećanje od 84 km.

Brzina punjenja je takođe povećana na 205 kV jednosmernom strujom.

Kao što je pomenuto, ima mesta i za Polestar 3 , koji omogućava domet do 610 kilometara. Među glavnim tačkama švedskog električnog krosovera su Ohlins vešanje, Brembo kočioni sistem i motori do 517 KS.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close