Automobili

Peugeot 308 SV (2021) po prvim prikazima Erlkoniga

Zvanični debi u martu 2021?
Nova generacija Peugeota ​​308 trebalo bi da debituje 18. marta i doneće nove tehnologije, nove motore i novi logo marke. Verzije francuskog Golfa, suparnika i karavana, već smo videli na javnim putevima, a zahvaljujući novim prikazima sada možemo da uvidimo konačni spoljni dizajn 308 SV.

Naše kolege i prijatelji na Kolesa.ru koristili su najnovije špijunske fotografije kao osnovu za svoje nove virtuelne crteže. Automobil koji vidite u priloženoj galeriji ispod očigledno je zasnovan na poslednjoj generaciji 308 SV, ali ima dosta promena koje mu daju moderniji celokupan izgled.

Slike Erlkoniga pokazale su da će Peugeot koristiti svoj novi prednji dizajn sa LED svetlima koja sežu daleko u branik. Farovi imaju tipičan izgled u tri pruge i postavljeni su oko masivne rešetke hladnjaka koju krasi ažurirani logotip brenda. Ovaj prikaz još ne pokazuje novi amblem , iako je Peugeot već potvrdio da će novi 308 biti prvi model koji će ga dobiti.

Galerija slika: Novi Peugeot logo (2021)
Peugeot logo (2021)
5 slike
Na krmi, takođe, sledeći 308 SV dobija neke pozajmice od 508 SV . Nova zadnja svetla, novi dizajn branika i agresivniji difuzor (verovatno za opremu GT-Line) čine jasnu vizuelnu razliku u odnosu na stari 308 SV.

U tehnološkom smislu, novi 308 biće zasnovan na evoluciji Peugeotove platforme EMP2. Svaki pojedinačni motor u kompaktnom modelu biće na neki način elektrifikovan i osećamo da su dani dizel generatora postavljenih za 308 odbrojani. Očekuje se da će hibridni pogonski agregat sa maksimalnom snagom od 225 konjskih snaga (168 kilovata) proširiti ponudu.

Ostaje da se vidi da li ćemo 18. marta odjednom videti i vrata sa pet vrata i karavan , kao što smo nedavno videli sa novom Mercedesovom C-klasom . Postoje glasine da će rustična, off-road inspirisana verzija novog 308 biti predstavljena kao konkurent Ford Focus Active u kasnijoj tački životnog ciklusa modela .

Izvor.Detaljno.org

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close