Automobili

Ovaj čovek voli da radi zgibove sa vratima automobila

Poslednjih dana društvenim mrežama je obišao kratak video. Vidimo čoveka koji se najbolje drži za vrata Bugatti Chirona da ne bi pao u vodu. Ovaj čovek je Christoph Zitzmann , izvršni direktor Golukuri AG i Auto Zitzmann GmbH.

Nedavno je učestvovao na događaju Go Lukuri Summer Tour 2022 sa svojim Bugatti Chiron -om koji se održao od 5. do 11. juna između Ibice i Monaka. Nemački preduzetnik sa 22.100 pratilaca na Instagramu napravio je šou kako bi povećao svoju ozloglašenost, a čini se da radi prilično dobro jer je video koji je snimio prolaznik podeljen hiljadama puta.

Preduzetnik se držao za vrata svog Bugatti Chirona nekoliko sekundi u vakuumu pre nego što se vratio na čvrsto tlo. Na prvi pogled ova scena deluje slučajno, ali to je pogrešno razumevanje Kristofa Cicmana.

Na svom Instagram nalogu, on je u junu 2021. postavio video na kojem se vidi kako radi zgibove dok visi sa vrata svog Rolls-Roicea . Čini se da je trening sa tegovima na luksuznom automobilu (obično se radi sa utegom) njegov zaštitni znak. Čini se da nisu stradale ni šarke Rolls-Roicea niti Bugatti Chiron. Ostali su dobro na mestu i nisu ih pustili uprkos nenormalnoj sili.

Cicman zna kako da napravi šou, njegov Instagram nalog je pun pomalo čudnih slika i video snimaka koje ostavljamo vama da otkrijete. NJegov video sa Chiron-om mu je možda omogućio da pronađe novu nišu da postane viralan, tako da nismo imuni da ga ponovo vidimo u akciji.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close