Automobili

Na prodaju je super automobil OnliOne P8, autora Enea Casoni

Zasnovan je na Ferrariju F430, a stvorio ga je bivši italijanski vozač. Sada se prodaje putem James Edition-a.
Ova prodaja nije prodaja još jednog superautomobila , kao što smo vam rekli u drugim prilikama. U ovom slučaju govorimo o jedinstvenom modelu, upečatljivom za njegov spoljni izgled i istoriju koja stoji iza njega. Očekujemo samo da je to „zakamuflirani“ Ferrari F430 i da je njegov tvorac bio pilot.

EC OnliOne P8 je napravljen kao „ jednokratni “ koji je koštao ogromnih 2,5 miliona evra. Radilo se o snu njegovog tvorca, Enea Casonija, bivšeg pilota i osnivača istoimene radionice, specijalizovane za jedinstvene kreacije, i misterioznog kupca koji je potpisao neverovatni ček pre dve godine.

Galerija: EC OnliOne P8
EC OnliOne P8
13 Fotografije
Novost je da sada ova jedinstvena kreacija traži novog vlasnika, kao što to možemo videti preko aukcijske kuće James Edition, specijaliste za kupovinu i prodaju prestižnih automobila, po istoj ceni kao i model kada je prvi put prodat vreme.

Linija ovog spektakularnog superautomobila podseća na određene modele iz 60-ih i 70-ih, ali ispod je Ferrari , tačnije F430, čiji je zadnji V8 motor pojačan na zapanjujućih 600 ks, 110 plus od serijske konfiguracije .

Pored toga, motor je postavljen na šasiju i telo izrađeno u „ateljeu“ (radionici) sastavljenom u potpunosti od stručnjaka za moto sport druge generacije, odnosno dece protagonista zlatnih godina kružnih trka i istinskih ljubitelja takmičenja .

EC OnliOne P8 predstavlja suštinu sportskog, snažnog i laganog, tako da ima šestostepeni ručni menjač, takmičarske kočnice sa čeličnim diskovima, ABS i podesivu kontrolu vuče sa nezavisnim komandama u po 12 položaja, koje pilotu omogućavaju da izaberite, kao u trci, najprikladniju kombinaciju.

Vrata imaju otvor „galebova krila“ za lak pristup, ali unutra je sve dizajnirano da zadovolji potrebe pilota, koji čak ima i drugo sedište od kopilota.

Njegov tvorac, Enea Casoni, govorio je ovako 2018. godine, kada je automobil predstavljen: „Performanse mog automobila usko su povezane sa osetljivošću vozača i izražavaju nivo brzine koji može da dostigne“. Sasvim izjava o namerama, bez sumnje.

Izvor.Detaljno.org

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close