Automobili

Da li želite da Nissan Kashkai NISMO postane stvarnost?

Istina je da je to malo verovatno, ali sanjanje je besplatno.
SUV- visokih performansi nisu samo za premijum brendova. Na primer, CUPRA ili Volksvagen prodaju vozila ove vrste, pa zašto ne biste razmišljali o Nissan Kashkai NISMO?

Postoji vrlo malo nade (ako je uopšte nema) da će ovaj SUV postati stvarnost, ali niko nas ne može sprečiti da uživamo u rekreaciji koju je napravio specijalista Ks-Tomi Design.

Galerija: 2021 Nissan Kashkai
Nissan Kashkai 2021
111 Fotografije
U njemu uočavamo sve što se od vozila ovog tipa može estetski tražiti. Prednji odbojnik integriše veće usisnike za vazduh, a bočne stranice su specifične, kao i aluminijumske felne, kočioni sistem i zadnji spojler.

Pored toga, u kompletu su crveni umetci i dvobojna karoserija, koji daju taj izrazito sportski dodir kompletu. Šta mislite o rezultatu? Da li vas to uverava?

Mehanički opseg konvencionalnog Kashkaija uključuje dva benzinska motora, snage 140 i 158 ks, plus električni propeler 190. To nisu dovoljne vrednosti snage za automobil visokih performansi, ali Savez Renault-Nissan-Mitsubishi zaista ima motore. ‘ukusno’.

Na primer, 1,8-litarski blok sa turbopunjačem od 300 KS koji se koristi u Renault Megane RS Trophi. Naravno, to bi bio idealan „sastojak“ za ovaj kompaktni SUV, omogućavajući mu da se nadmeće sa Volksvagen Tiguan R ili CUPRA Formentor .

Drugo rešenje bilo bi korišćenje priključnog hibridnog pogonskog sklopa, kako bi se postigle visoke performanse, a pored toga, automobil bi nosio oznaku DGT 0. Zauzvrat, automobil bi težio više i imao bi manji prtljažnik zbog integracije baterije.

Svejedno, sve su pretpostavke, ali realnost je da će Nissan Kashkai NISMO, osim kapitalnog „iznenađenja“, ostati u ovom atraktivnom renderu i neće doći na naše tržište. Prava sramota …

Izvor.Detaljno.org

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close