Automobili

Mercedes-Benz Vito 4k4 Geotrek Edition – Spreman za avanturu

Postoje mnoge kompanije za podešavanje koje se fokusiraju na modifikaciju performansi i luksuznih vozila, ali ne mnogo onih koje rade na kombijima.

Vansports je jedna od onih kompanija koja se skoro u potpunosti fokusira na kombije, nudeći stajling, terensku vožnju i druge posebne nadogradnje. Jedan od najnovijih Vansportsovih projekata sadrži vizuelna i hardverska poboljšanja za Mercedes-Benz Vito .

Vito je jedan od onih modela o kojima ne pričamo mnogo – na kraju krajeva, ima toliko drugih Mercedesovih proizvoda koji su našoj publici daleko privlačniji i zanimljiviji. Ali ako posedujete Vito i želite da mu date avanturističkiji izgled, Vansports ima odgovor sa svojim najnovijim kompletom. Nazvan Geotrek Edition , model je zasnovan na dizel motoru Vito sa pogonom na sva četiri točka.

Galerija: Mercedes-Benz Vito od Vansports
Mercedes-Benz Vito od Vansports
18 Slike
Trebalo bi da možete odmah da prepoznate neke promene. Vešanje, na primer, sada ima novi set opruga i posebne off-road amortizere. 18-inčne mat bronzane ili mat crne felge (kao što je prikazano) obuvene su u terenske gume 235/55 General Grabber. Prednji i zadnji zaštitni paneli obezbeđuju bolju zaštitu motora i drugih komponenti tokom putovanja van puta.

Nažalost, Sportsvan ne daje fotografije unutrašnjosti, ali zvanično saopštenje za štampu nam govori da je to zapravo kuća za motore . Nemačka firma obećava „udobno i prijatno kampovanje tokom cele godine“ zahvaljujući krovu koji se otvara i potpuno opremljenom životnom prostoru. Kombi je opremljen svime što vam je potrebno za život van mreže, uključujući stacionarni grejač, hladnjak na kompresor, spoljašnji tuš, lavabo i veliku bateriju.

Vito Geotrek Edition je standardno opremljen 2,1-litarskim biturbo dizel motorom. To je jedan od najpouzdanijih Mercedesovih motora, koji razvija 190 konjskih snaga (140 kilovata) i 440 Nm obrtnog momenta.Sedmostepeni automatski menjač i sistem pogona na sva četiri točka prenose snagu na sva četiri točka.

Vansports ukazuje da je vozilo u galeriji iznad trenutno na prodaju. Boja točkova se može promeniti prema želji kupca. Cena nije dostupna.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close