Automobili

Kia EV6 GT izgleda još neverovatnije na prvim stvarnim fotografijama

Pored toga, sada postoje prve nagrade
Sve službene fotografije za štampu su sve u redu, ali uvek više volimo prave fotografije da bismo razumeli dizajn vozila. Kia je napravila frku oko izgleda EV6 , tvrdeći da prvi potpuno električni automobil kompanije oličava novu dizajnersku filozofiju nazvanu “Opposites United”. Pored marketinških poruka, automobil definitivno izgleda zanimljivo, posebno u varijanti GT-Line.

Slike sa svetske premijere koja se juče dogodila u Južnoj Koreji, a koju je Hiundai Motor Group objavio na društvenim mrežama, pokazuju EV6 GT Line u stvarnosti. Iskreno, voleli bismo uzbudljiviju boju, pogotovo jer stranica EV6 na veb lokaciji kompanije ima više nijansi koje možete izabrati od ovog satenskog srebra. Napravili smo nekoliko snimaka ekrana kako bismo automobil prikazali u više boja.

Kad smo kod konfiguratora: Kia EV6 se sada može rezervisati na mreži. Cene počinju od 44.990 evra, GT Line – koji je već standardno opremljen velikom baterijom – košta od 54.990 evra. Kao i obično kod Kie, uključena je 7-godišnja garancija. Isporuka GT verzije započinje na jesen, zbog kasnijeg početka proizvodnje u zimu 2022. Više detalja, posebno o tehnologiji, možete pronaći na našoj sestrinskoj stranici InsideEVs.de .

Kapsule – reklama
Nova Toiota Iaris Hibrid – savršena za grad.

Više o novoj Toiota Iaris Hibrid
Otkrijte novi Iaris Vrhunski model sa vrhunskom opremom Direktno u konfiguratoru Jednostavno dogovorite probnu vožnju Brzo pronađite dilere Brošura i cenovnik
Ako EV6 stavite pored Hiundai Ionik 5 , ne biste shvatili da oba koriste istu E-GMP platformu, jer su dva električna krosova potpuno različito dizajnirana iznutra i spolja. Sportska GT-Line verzija EV6 dostupna je samo sa ovim dvobojnim aluminijumskim felnama, nasuprot neonskim kočionim čeljustima.

Kao i kod ostalih vozila koja su od početka dizajnirana kao EV, Kia ima impresivno dugačak međuosovinski razmak u odnosu na ukupnu dužinu smanjenjem nadvišenja što je više moguće. Isto važi i za Ionik 5 – koji ima još duži međuosovinski razmak – i oba imaju poklopac u obliku školjke širok kao vozilo kako bi se smanjili razmaci u karoseriji.

Priča se da će kao luksuzni Hiundai brend, Genesis i dalje lansirati svoj vlastiti električni crossover na E-GMP platformi. Verovatno nazvana GV60, otmena verzija ovog trija trebalo bi da bude predstavljena pre kraja godine.

Budućnost EV-a za tri korejske marke ne odnosi se samo na SUV vozila, jer očekujemo širok spektar karoserija u godinama koje dolaze, uključujući limuzine, kupe, pa čak i monovolume. Nova Hiundai-ova Staria sa do 11 sedišta već liči na futuristički porodični kombi kojem nije potreban motor sa unutrašnjim sagorevanjem, čak iako još uvek ima tradicionalne pogone.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close