Automobili

H&R sportske opruge za kompaktni sportski automobil Audi S3

“S” ide dalje: spuštanje za automobil od 310 ks iz Ingolstadta
“S” ide napred i to vrlo brzo kada 310 turbo konjskih snaga napadne pogon na sve točkove Audija S3 . Štampa potvrđuje da novajlija iz ekipe za performanse u Ingolštatu ima živahno ponašanje u vožnji.

Sa sada dostupnom sportskom oprugom od H&R , S3 postaje zaista okretan. Težište vozila, koje je spušteno za oko 30 milimetara, obezbeđuje direktnije ponašanje upravljača i smanjene pokrete tela, ali takođe osigurava da Audi aluminijum savršeno stoji u lukovima točkova. Ipak, udobnost vožnje ostaje apsolutno pogodna za duga putovanja.

Pomoću opciono dostupnih odstojnika točkova „TRAK +“ kompanije H&R izrađenih od aluminijuma vrlo velike zatezne čvrstoće, standardni i naknadno ugrađeni točkovi mogu se milimetarski precizno poravnati sa ivicama blatobrana.

Spoods – Anzeige
Der neue Toyota Yaris Hybrid – perfekt für die Stadt.

Mehr zum neuen Toyota Yaris Hybrid
Entdecke den neuen Yaris Das Top-Modell mit Premium-Ausstattung Direkt in den Konfigurator Unkompliziert Probefahrt vereinbaren Schnell Händler finden Broschüre & Preisliste
Sve H&R komponente uvek imaju potrebne sertifikate za delove i proizvedene su u Nemačkoj.

H&R komponente za Audi S3 sedan i Sportback, tip GI, uključujući prilagodljive amortizere, od godine izgradnje 2020

Spuštanje sportskih opruga
: približno 30 milimetara na prednjoj i zadnjoj osovini
Cena: 327 evra, uključujući 19% PDV-a.
“Trak +” – odstojnici na točkovima, eloksirani u srebrnoj ili crnoj boji Proširenje
: od 6 milimetara (po osovini)
Cena: od 45 evra sa 19% PDV-a.
O H&R
H&R Spezialfedern GmbH & Co. KG je jedan od vodećih proizvođača visokokvalitetnih komponenata šasije za automobile. Trenutni asortiman uključuje delove za širok spektar modela i kontinuirano se proširuje. Oko 100 zaposlenih razvija i proizvodi sportske opruge, amortizere, sportske i coilover ovjese, odstojnike, stabilizatore i druge komponente poput elektronskih sistema spuštanja po najvišim standardima kvaliteta.

H&R takođe proizvodi kompresijske i zatezne opruge za industrijsku primenu. Na svom centralnom mestu u Lennestadtu (Sauerland), kompanija proizvodi kvalitetne proizvode pod zaštitnim znakom H&R za kupce i klijente u preko 70 zemalja širom sveta. U Severnoj Americi, H&R je predstavljen sa sopstvenom podružnicom.

H&R se zalaže za intenzivan prenos tehnologije iz međunarodnog moto sporta do razvoja inovativnih komponenata šasije za drumska vozila. Vodeći timovi u Formuli 1, DTM-u, klasici izdržljivosti u Le Mansu i Nurburgringu, kao i druge trkačke serije oslanjaju se na tehnologiju kompanije H&R. Automobilska industrija se takođe oslanja na znanje stručnjaka za šasiju: Porsche sve radove i trkačke modele opremi H&R tehnologijom.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close