Automobili

Changan Uni-K: kineski Porsche Caienne

U vašoj zemlji to će koštati manje od 23.000 evra. Da li biste je kupili za tu cenu?
Praktično svake nedelje imamo vrlo neobične vesti sa kineskog tržišta … a istina je da ih volimo analizirati, jer su neke čak i smešne (moramo da ponudimo i opuštene trenutke, zar ne?).

Ovom prilikom ćemo razgovarati o Changan Uni-K, SUV-u koji ima prilično sugestivan zadnji deo. Naravno, jer azijska marka nije ošišala dlake kada je u pitanju trasiranje Porsche Caienne Coupea . Pa bilo koji …

Galerija: Changan Uni-K 2021, kineski Caienne
Changan Uni-K 2021, kineski Caienne
petnaest Fotografije
S druge strane, prednji deo ima „kineskiji“ aspekt, vredan prideva. Velika maska je u obliku slova „V“ i ima trodimenzionalni efekat, dok su farovi prilično uski, a dnevna svetla, neka vrsta spuštenog slova „I“, integrisana su u bokove branika.

Changan Uni-K odlikuje se vrhunskim elementima zatamnjenja, poput velikih aluminijumskih felni od 21 inča i ručica na ravnim vratima, koji se pojavljuju kako se putnici približavaju, kao na primer kod Range Rover Velar-a .

Bočni pogled takođe podseća na Caienne Coupe, iako je po spoljnim dimenzijama azijski model nešto kraći, uži i viši od džipa iz Stuttgarta, dužine 4,86 ​​metara, širine 1,94 i visine 1,70.

Vraćajući se pozadi, pored svetlosne trake koja spaja oba pilota, izdvaja se i treća kočnica ugrađena na spojler, koju čine dve male vertikalne trake. Oko se zadržava i na četiri izduvne cevi koje izgledaju velikodušno.

Jedini dostupan motor je turbo benzinski blok, zapremine 2,0 litra, o čemu ne postoje zvanične cifre, iako u drugom modelu kuće razvija 232 ks i 360 Nm, pa ćemo ostati pri ovim podacima. Automatski menjač ima osam brzina (da li je kopija PDK-a ili Tiptronic Plus-a?), A vučom upravljaju obe osovine.

Prodaja Changan Uni-K započinje u Kini tokom ovog meseca marta, po osnovnoj ceni od 179.000 juana, oko 22.845 evra po kursu. Da li biste ga kupili po toj ceni ako stigne u Španiju? Naravno, cifra je primamljiva.

Dok razmišljate o tome, ostavljamo vam fotografije Vei P8 , plug-in hibridnog SUV-a, naravno kineskog, koji mnogo liči na terenske modele Audi i DS. Ovo je non-stop …

Izvor.Detaljno.org

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close