Automobili

CNH Industrial-Tobroco-Giant: ugovor za poljoprivredne utovarivače na točkovima

CNH Industrial-Tobroco-Giant postoji dogovor za utovarivače na točkovima, što se tiče njihove distribucije: proizvodi holandske kompanije moći će da se pohvale komercijalnom podrškom CNH-a na tržištu Severne Amerike, posebno za asortiman visokih performansi za primenu u poljoprivredi teren i uređenje.

Lopate obuhvaćene sporazumom
Stoga su samo utovarivači na točkovima centralni element sporazuma o industrijskoj saradnji koji su potpisala dva vodeća igrača u sektoru zemljanih radova i agro-mehaničkog sektora.

CNH Industrial i Tobroco-Giant, holandska kompanija specijalizovana za razvoj i proizvodnju kompaktnih mašina, zapravo su potpisali partnerstvo koje ima za cilj jačanje komercijalne i distribucije utovarivača na točkovima.

Na ovaj način, Tobroco-Giant utovarivači na točkovima će biti distribuirani u Severnoj Americi pod brendovima CASE Construction Ekuipment i Nev Holland Construction, oba deo CNH Industrial galaksije.

S jedne strane, stoga, holandski proizvođač će moći da se nađe na složenim tržištima zahvaljujući podršci dugog iskustva i znanja CNH Industrial brendova. S druge strane, automobilski gigant će moći da dočara svoj već veliki asortiman utovarivača na točkovima.

U CONEKSEPO opsegu interesa sporazuma
CNH Industrial je najavio da će novi modeli nastali kao rezultat saradnje sa Tobroco-Giant-om biti predstavljeni u martu 2023. na CONEKSPO-u, najvećem sajmu građevinarstva i zemljanih radova u Severnoj Americi.

Početni asortiman uključuje kompaktne i subkompaktne modele utovarivača na točkovima sa radnom težinom od jedne do pet tona i sa različitim konfiguracijama podizanja.

Asortiman takođe uključuje prvi električni subkompaktni utovarivač na točkovima kompanije CNH Industrial, potvrđujući našu posvećenost da kupcima ponudimo alternativna rešenja za napajanje koja poboljšavaju efikasnost i održivost.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close