Automobili

Sledeći Mercedes-AMG GT prikazuje novi zadnji kraj u renderovanju

Ali, nećemo ga videti pre prve polovine 2022. godine
, Mercedes-AMG HD debitovao 2014. godine i potonje verzije su pokazala da je elektrana. Performanse su nedavno dostigle vrhunac u Mercedes-AMG GT Black Series , koji je postavio rekord u serijskim vozilima na Nurburgring-Nordschleife. Sada dizajneri oblikuju sledeću generaciju i ovaj prikaz Motor-a, pokazuje kako bi automobil sa dva vrata mogao izgledati pozadi.

Galerija slika: Mogući prototip Mercedes-AMG GT
Model Mercedes
3 slike
Ovo prikazivanje nije u potpunosti špekulativno. Krajem 2019. godine video je prikazao Levisa Hamiltona kako ispituje model gline koji je izgleda predstavljao sledeću generaciju AMG GT. Iako to nije bio konačni dizajn, dao je ideju šta očekivati. Očigledno ima nekih optičkih pozajmica iz hiper sportskog automobila Mercedes-AMG One .

Sledeća generacija AMG GT će navodno biti dostupna samo kao kupe, jer je rečeno da Mercedes rezerviše kabriolet varijantu za novi SL koji je razvio AMG . U zavisnosti od nivoa opreme, kupci bi GT mogli dobiti sa četvoro-, šesto- i osmocilindričnim motorima, pri čemu mnogi od ovih motora imaju hibridnu podršku kako bi bili u skladu sa propisima o emisijama. Još jedna intrigantna glasina je da se za svaku varijantu kaže da je pogon na sva četiri točka.

Novi GT bi trebalo da se pojavi na tržištu u prvoj polovini 2022. godine. Tada bi isporuke trebalo da počnu u drugoj polovini godine. Kao i kod prve generacije, s vremenom se mogu očekivati posebno jake verzije.

Izvor.Detaljno.org

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close