Automobili

CLAAS: novi kombajn EVION MI 2024

CLAAS upotpunjuje svoju porodicu kombajna novom serijom EVION. Nakon TRION-a i LEKSION-a, CLAAS proširuje svoju ponudu kombajna male snage sa tri nova kombajna sa pet slamotresa.

Ove kompaktne mašine opremljene su šestocilindričnim Cummins motorima i operativnim sistemom CEMIS 700 i donose performanse, udobnost, fleksibilnost i sigurnost u budućnost na novi nivo u ovoj klasi. Dostupan u verziji CLASSIC ili MAKSI i u dve linije TREND i BUSINESS ukrasa, EVION je idealan za porodična gazdinstva, kao i za izvođače radova i mala poljoprivredna preduzeća.

EVION CLASSIC i MAKSI
Sa EVION-om, CLAAS upotpunjuje asortiman kombajna započet 2019. uvođenjem LEKSION-a. AVERO su nasledila tri kombajna sa pet slamotresa. Oni upotpunjuju TRION kompaktni asortiman.

EVION je izuzetno važan proizvod za CLAAS“, objašnjava Jan-Hendrik Mohr, izvršni direktor CLAAS-a i šef poslovne jedinice za žetvu žitarica. „Sa tri nova kombajna nudimo moderne i pristupačne mašine svim onim kompanijama sa malim strukturama, ali za koje je važna mehanizacija u žetvi žitarica. Pošto je CLAAS porodična firma, želimo da nastavimo da nudimo mehanizaciju koja je najprikladnija za manje farme, u svim segmentima naših proizvoda.

Moto EVION kampanje „Porodica je važna“ sadrži tri poruke: kompletiranje porodice kombajna CLAAS novim EVION-om, kupci koji predstavljaju porodična gazdinstva i na kraju, ali ne i najmanje važno, referenca na CLAAS, najveću porodičnu poljoprivrednu kompaniju inženjerska firma u svetu.

Rafinirana tehnologija
EVION tehnologija je zasnovana na modularnom sistemu koji uključuje DOMINATOR 260 i 370 za određena prodajna tržišta, kao i skoro 40 verzija LEKSION-a i TRION-a.

Što se tiče EVION-a, mi se oslanjamo na tehnologiju testiranu hiljadama puta, ne pokušavamo”, nastavlja Mohr. “Da bismo zadovoljili različite potrebe naših kupaca, EVION 430 i 450 se mogu isporučiti u CLASSIC-u ili MAKSI verzija, prateći stil legendarnog DOMINATORA.

Sve varijante, uključujući EVION 410 CLASSIC, mogu se naručiti sa TREND ili BUSINESS opremom, koja nudi dalje mogućnosti prilagođavanja. Naši kupci stoga mogu da izaberu dalje opcije bez obzira na varijantu opreme.

Jednostavno vršidba zahvaljujući velikoj vršilici
Pored upotrebe visokokvalitetnih i proverenih komponenti, beskompromisnog kvaliteta vršidbe i operativne pouzdanosti čak i pod teškim uslovima vršenja, EVION inženjeri su se fokusirali na jednostavnost upotrebe. Iz tog razloga, EVION kombinuje 600 mm jednorotorni rotor za vršidbu i sinhronizovani prenosni rotor sa pet konkavnih slamotresa dužine 4,40 m na kanalu širine 1420 mm.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close