Uncategorized

BMW serije 5, još gore s dodatkom M Performance Parts

Širok spektar M Performance dijelova koji će se naći u takmičarskim serijama 5, M5 i M5 uskoro će biti dostupan na internetu.Dobre vijesti za one koji svoj BMW serije 5 i njegove M5 i M5 Competition verzije žele učiniti sportskim i agresivnijim.

 Minhenska kompanija uskoro će ponuditi široku paletu dodataka BMW M Performance Parts koji se mogu kupiti na mreži. Za svakoga će postojati ponešto, i van automobila. Puni ugljik Ugljik je majstor mnogih BMW M Performance dijelova, sa strane karoserije. 

BMW Serie 5, gli accessori M Performance Parts

Detaljno govorimo o kapama retrovizora, modificiranoj rešetki, bočnim suknjama, stražnjem spojleru i difuzoru. Usisivač zraka i zračni otvori za vazduh također su izrađeni od ovog materijala. Rešenja za unutrašnjost Sve se u unutrašnjosti vrti oko upravljača M Performance. Uz posebnu oblogu od kože i Alcantare i oblik palca. Pored standardne verzije sa crvenom oznakom u 12 sati, dostupne su i varijable u koži / ugljeniku i ugljiku / alkantari.

 Za konkurenciju M5 i M5 možete se odlučiti i za M Performance Pro verziju upravljača, dovršenu sjajnim umetcima od karbona i Alcantare, oznakom Blu Motorsport i šivanjem u tri karakteristične boje M. Ručice mjenjača ne mogu nedostajati, strogo karbona i dostupan na svim M5 upravljačima. Posebni pribor uključuje i personalizirani privjesak za ključeve. Ako to nije dovoljno, tu je i torba za prijevoz skupa rezervnih guma.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close