Automobili

2020. godine potvrđene su cene električnih kombija Peugeot e-Ekpert

Otkrivene su cene za Peugeot e-Ekpert, počevši od 25.053 funti pre PDV-a za odgovor kompanije na e-Transporter VV ABT i LEVC VN5. Narudžbe su sada otvorene.

Kao i kombi motor sa sagorevanjem (i novoizdani Citroen E-dispeč, koji je mehanički identičan), e-Ekpert dolazi u stilu posade i karoserije, kao i izbor kompaktnih (4.6㎥ prostora za utovar sa Maksimalna dužina opterećenja od 2.162 mm), standardna (5,3㎥ i 2,512 mm) i dugačka (6,1㎥ i 2,862 mm) međuosovinska međuosovinska međuosovinska rastojanja.

Takođe se isporučuje u tri nivoa podešavanja; S, Professional i asfalt. Peugeot nudi dva kapaciteta baterije; 50kVh i 75kVh. Ta početna cena je za standardni model međuosovinskog rastojanja u S oblozi, sa 50kVh baterijom. Standardni komplet uključuje DAB radio, Bluetooth, tempomat i čeličnu pregradu.

Pred-PDV, profesionalna oprema predstavlja povećanje od 1,097 funte u odnosu na S model. Za novac dodaje 7-inčni ekran osetljiv na dodir sa Apple CarPlai-om i Android Auto-om, uz dodatno skladište u kabini, dok je Peugeotovo „Moduvork“ dvostruko sedište za putnike, zajedno sa preklopljenim spoljnim sedištem i preklopivim stolom.

Dostupan u sve tri veličine međuosovinskog rastojanja i kao kombi za posade, Professional košta od 25.450 funti (kompaktno međuosovinsko rastojanje) i penje se na 34.070 funti kao kombi za posade. Veća baterija je opcionalna na standardnom međuosovinskom rastojanju i standardna za dugačka; cene su postavljene na 31.150 £ (5.000 £ više od paketa od 50kVh) i 32.050 £ respektivno.

Asfalt je dostupan u standardnom kombiju sa međuosovinskim rastojanjem i ekskluzivno je opremljen većim od dve dostupne baterije. Vrh opsega Asfaltni modeli dolaze sa standardnom ugrađenom satelitskom navigacijom i kamerom za vožnju unazad, senzorima za parkiranje u svim krajevima, ekranom za glavu, upozorenjem o odlasku sa trake i prepoznavanjem ograničenja brzine.

E-Ekpert se pokreće električnim motorom od 134 KS, bez obzira na veličinu baterije. Na osnovu zvaničnih VLTP podataka, 50kVh model će postići samo 148 milja sa jednim punjenjem, dok veća baterija povećava taj broj na 211 milja.

Moguće je brzo punjenje od 100kV, što omogućava da se 50kVh model napuni do 80 posto u 30 minuta. Takođe je kompatibilan i 11kVh punjač za zidne kutije. Idealno za kada se kombi ne koristi kod kuće ili u skladištu, to omogućava da se manja baterija e-Ekpert-a potpuno napuni za četiri sata, 45 minuta.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close