Automobili

BMV serije 1 i serije 2 Gran Coupe dobijaju novu M Sport Pro završnu obradu

BMV serije 1 i serije 2 Gran Coupe uskoro će dobiti malo ažuriranje u sredini karijere. Nakon otprilike tri godine na tržištu, dva bavarska kompakta će imati pravo na neke estetske promene i nove tehnologije kako bi ostali u trci protiv Audija A3 i drugih Mercedes-Benz A-klase .

Ali dok se čeka da se ovaj restilizovani završi, Serije 1 i Serije 2 Gran Coupe dobijaju novu završnu obradu pod nazivom M Sport Pro. Ovo novo izdanje donosi ciljana poboljšanja „sportske dimenzije oba modela“ , kako u pogledu njihovih voznih karakteristika tako i njihovog izgleda.

M Sport Pro završni sloj je zasnovan na M Sport opremi i uključuje neke nove karakteristike, kao što su metalik boja ili ekskluzivna dvobojna kožna presvlaka. Takođe nalazimo 18-inčne M točkove sa dizajnom I-kraka i dvobojnom crno-srebrnom završnom obradom, koji su dostupni isključivo za ovu završnu obradu. Pored toga, logotipi „BMV M 50 godina“ mogu se besplatno dodati na haubu, poklopac prtljažnika i glavčine točkova.

M Sport Pro završni sloj dostupan je za sve varijante motora BMV-a serije 1 i BMV-a serije 2 Gran Coupe, sa izuzetkom BMV-a 128ti . Pored toga, BMV M135i kDrive i BMV M235i kDrive Gran Coupe takođe mogu biti opremljeni M Sport Pro izdanjem.

M Sport Pro Edition će biti dostupan za BMV serije 1 i BMV serije 2 Gran Coupe od jula 2022. Cene tek treba da budu objavljene, ali se očekuje da će biti nešto veće od M Sport opreme.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close