Automobili

Zvanično je, novi Bugatti će biti termički!

Ako imate nekoliko miliona evra i ne znate šta da radite sa njima, više ne možete da ih trošite na kupovinu novog Bugattija . Zaista, brend je objavio da je sva njegova proizvodnja prodata i da svi modeli sastavljeni do 2024. već imaju primaoca.

Osim njegovih derivata kao što su Chiron Super Sport i Bolide , 500 primeraka Bugatti Chirona su svi kupili bogati kupci. Proizvođač stoga mora da predstavi novi model koji će zameniti svoj hiperautomobil.

Ova novina se očekuje 2024. godine, ali od braka sa Rimac, neki su strahovali da će novi Bugati i potomak Vejrona i Širona biti električni. Mate Rimac, osnivač hrvatskog brenda i danas na čelu Bugatti Rimac, želeo je da umiri. U videu se obratio kupcima i ljubiteljima alzaškog brenda, obećavajući im da će sledeći Bugati model zaista zadržati motor sa unutrašnjim sagorevanjem!

Ovde smo sigurni, čak i ako nam izjave Mate Rimca ne dozvoljavaju da znamo da li će Bugatti budućnosti pokretati 8.0 L V16 motor i da li će njegov motor sa unutrašnjim sagorevanjem biti povezan ili ne sa jednim ili više električnih motori za čine ga hibridnim vozilom .

U svakom slučaju, to je ono što se čini na vidiku, pogotovo što je Mate Rimac potvrdio da će njegov novi dragulj imati „ neviđene karakteristike“ .

„Iznenadićemo vas, posebno karakteristikama koje nikada nisu viđene na drugim automobilima, a guraćemo još dalje u pravcu motora sa unutrašnjim sagorevanjem.

Kvalitet i ličnost brenda Bugatti ostaće netaknuti, verni svom poreklu, ali usmereni ka rastu. Bugatti Rimac i moja obaveza je da održimo ovo obećanje, o čemu se ne može pregovarati.

Bugatijevo majstorstvo će biti nastavljeno i takođe nameravamo da ga poboljšamo. Takođe obećavam, kao ljubitelj automobila, tehnologije i motora, da ću tražiti samo najbolje, nešto što može da inspiriše nove generacije.”

Mate Rimac, izvršni direktor Bugatti-Rimaca

Kao entuzijasta i svestan uloga, 33-godišnjak je obećao da novi hiperautomobil neće biti Rimac Nevera sa novom oznakom. Niti će to biti duboki restilizacija Chirona, niti hibridna verzija pomenutog hiperautomobila.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close