Automobili

Tokom vožnje, volan njegovog Tesla Model I otpada

Tesla nema baš dobru reputaciju kada je u pitanju kvalitet svojih proizvoda: praznine između karoserije, farba za reviziju, trljanje plastike u vozilu… kupci imaju nekoliko razloga za žalbu.

Iako je proizvođač električnih vozila napravio veliki napredak u proteklih nekoliko godina, najnoviji problem je prilično zastrašujući, pogotovo što nije prvi.

Na Tviteru, @preneh24 nalog je nedavno objavio da je volan njegovog novog modela I otpao dok je vozio autoputem sa njegovom porodicom u vozilu, sa dokazima.

„Porodica je bila oduševljena što je dobila Teslu I 24. januara 2023. Vozio sam se autoputem i odjednom je volan otpao, srećom iza [mnom] nije bilo automobila i uspeo sam da se zaustavim .”

  1. godine, vozač Tesla Model 3 koji je prešao samo 500 kilometara od isporuke našao se u sličnoj situaciji, kada mu je volan otpao dok je parkirao kod kuće. Tesla je zatim uzeo automobil i vratio ga sledećeg dana, potvrđujući da nedostaju šrafovi za pričvršćivanje volana na stub upravljača.

U slučaju @preneh24, oni sada zahtevaju pun povrat novca za kupovinu, što je razumljivo. Tesla mu je prvobitno naplatio popravku na 103,96 dolara pre nego što je povukao i pokrio troškove.

„Da li sam ja odgovoran za grešku u proizvodnji? Nije prošlo ni nedelju dana, a dobijam račun za neispravan volan. Zar nije odgovornost kompanije da to popravi? Želeo bih da mi refundiramo i da [da Tesla] zadrži auto jer mu više ne verujemo i moja porodica se ne oseća bezbedno.”

Imajte na umu, međutim, da Tesla nije jedini proizvođač koji ima takve probleme. U prošlosti, Ford i Hiundai su povlačili modele zbog šrafa koji je bio prekratak i mogao je da se olabavi.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close