Automobili

Range Rover Velar: prvi restiling nakon šest godina postojanja

Već šest godina otkako je Range Rover Velar debitovao. Biće potrebno sačekati sve ovo vreme da biste imali pravo na restilizaciju. Velar nudi ažuriranje koje se uglavnom odnosi na tehnologije na vozilu. Različiti Range Roveri su već poznati po svojoj velikoj udobnosti, međutim engleski brend želi da ide još dalje sa novim Velarom.

Nećemo imati velikih promena u eksterijeru osim nekoliko detalja, kako bi se Velar približio standardima svoje braće. Nasleđuje LED prednja svetla sa trodimenzionalnim efektom, kao i redizajniranu rešetku i branike. Katalogu su dodate dve boje i to Metalik Varesine plava i Premium metalik Zadar siva.

Renovirani enterijer
Promene će se izvršiti unutra. Velar dobija potpuno novi 11,4-inčni zakrivljeni centralni info-zabavni ekran. Položaj ekrana na kontrolnoj tabli nije nasumično izabran, objašnjava brend. Zaista, minimizira odsjaj i ometanje tokom vožnje. Land Rover obećava da je većini funkcija dostupna sa samo dva tastera, kao što su klima uređaj, navigacija ili čak različiti režimi vožnje. Kao i Tesla , ovaj novi Velar će moći da prima ažuriranja na daljinu.

Najbolji video snimci:

Ova nova generacija Velara opremljena je sedištima sa novim dizajnom i novom „izdržljivom“ oblogom bez kože. Potonji će biti napravljeni od materijala koji garantuju, prema brendu, isti kvalitet. Za udobnost svih u kabini, Velar može biti opremljen aktivnim poništavanjem buke na putu, koji „poništava“ spoljašnju buku kroz upotrebu 17 zvučnika iz Meridian 3D Surround Sound audio sistema.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close