Automobili

Stiže restilizovani DS 3 Crossback, prve fotografije!

Stellantis , spajanje između Fiat Chrisler Automobiles i Groupe PSA, dovelo je više od deset brendova pod jedan krov. DS je jedan od njih, premijum derivat Citroena. U 2019. DS je otkrio DS 3 Crossback , kompaktni krosover jedinstvenog dizajna. Nove špijunske fotografije otkrivaju da je DS spreman da modelu podnese fejslifting sredinom karijere.

Nove fotografije prikazuju krosover koji nosi ugrađenu kamuflažu koja pokriva samo prednju stranu, ali je teško uočiti bilo kakve promene u stilu. Kupci, međutim, ne bi trebalo da očekuju značajne promene. Preuređeni krosover ima nova prednja svetla koja će se verovatno nalaziti iznad redizajnirane rešetke i branika.

Galerija: DS 3 Crossback špijunske fotografije
DS 3 Crossback Spi Shots
15 Slike
Teško je videti promene koje je DS napravio na rešetki, ali izgleda kao da je to jedan kontinuirani element, za razliku od podeljenog dizajna trenutnog krosovera. Aktuelni DS 3 takođe ima agresivan branik koji povezuje donji otvor rešetke sa farovima, a nejasno je da li će se taj motiv preneti na redizajniranu verziju.

Krosover nema nikakvu kamuflažu pozadi, ali ne izgleda da DS menja bilo šta u dizajnu, bar ne na ovom test modelu. Pošto je ovo ažuriranje u sredini ciklusa, takođe ne očekujemo da će DS napraviti bilo kakve značajne promene u vozilu.

Isto važi i za motore. Krosover se nalazi na zajedničkoj modularnoj platformi, a DS će verovatno nastaviti da nudi model sa različitim tipovima pogona, uključujući dizel i električni. Ne očekujemo da će DS napraviti neke veće promene u liniji motora.

Iako je u pitanju samo restilizacija, ne očekuje se da će redizajniran krosover debitovati do 2023. Trenutni DS 3 Crossback je star samo tri godine, tako da brend može da odvoji vreme sa redizajniranjem, iako ne izgleda da se DS menja mnogo. Brend verovatno radi na ovim automobilima razvijenim zajedno sa Alfa Romeom i Lanciom koji će biti lansirani 2024.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close