Zanimljivosti

Stefan i Sandra su se odlučili na ludi kamen usred epidemije

Za vreme trajanje epidemije covid-19 Stefan i Sandra su odlučili da se venčaju.Mnogi parovi koji su imali svadbe zakazane dok je trajala pandemija morali da otkazu ili pomere za neki drugi datum,Đokići su rekli sudbonosno DA.

Na ludi kamen Stefan i Sandra su stali pred matičara u Obrenovcu,sa njima sa bili samo kumovi,pošto je bilo zabranjeno okupljanje više ljudi,oni nisu imali proslavu,ručka,muzike i sve po običajima jedne svadbe,al svakako je bilo venčanje za pamćenje.

Najlepši dan za ovo dvoje mladih ljudi bio je 18.maj,kada su se našli sa svojim kumovima ispred opštine ,nisu bili u odelu i venčanici,morali su strogo da poštuju mere koje su tada bile a to je da nose maske i rukavice.

Prvi poljubac bio je pod maskama,a sa potpisom su imali malo problema pošto im je hemijska malo bezala sa rukavicama.Sandra će se uskoro ostvariti kao majka,nalazi se u osmom mesecu trudnoće,tako da će kod njih svakako biti jos razloga za slavlje.

Venčanje nije bilo baš onako kako su sanjali ceo život,velika svadba ,ručak,muzika,prvi ples,svadbena torta,ali oni su svakako dokaz da im covid-19 nije pokvario planove da su oni 18.maja izgovorili svoje sudbonosno DA.

Izvor: detaljno.org

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close