Crna hronika

Eleonora (2) se bori za svoj život nalazi se na aparatima

Užas u Zemunu u porodičnoj kući malenu devojčicu Eleonoru (2) je udarila struja ona je bez svesti prebačena iu bolnicu,od kad joj se lekari bore za život.

Devojčicin otac kaže da je devojčicu verovatno udarila struja kada je uzela kabel od punjača za mobilni telefon.Ova nesreća se dogodila u utorak oko 18h kadase devojčica probudila i dodirnula kabel, dok je supruga bila u kuhinji .Eleonora je privatnim vozilom prevežena na Institut za majku i dete gde joj se bore za život.

Eleonorin otac kaže da kada je došao sa posla zatekao je devojčicu na podu kako nepomično leži,pokušao je da je probudi,udarao šamare ali je i dalje bila bez svesti. Ona celim putem do bolnice nije davala nikakave znake života,srce i disanje rade pomoću aparata.Još uvek ne znamo ništa kako je dete,čekamo da nam jave.

Sede kod kuće i čekaju da im se javi neko iz Instituta za majku i dete kako je njihova malena devojčica ,mladi bračni par ima troje dece,mama je u teškom stanju i ne može da govori za medije,lekari su jako drski šta god da smo pokušali da pitamo nismo dobili odgovor ,govori devojčicin otac.

Izvor: detaljno.org

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close