Automobili

Srčane fotografije napuštenog Porsche Carrera GT u Kini

Slojevi prašine na karoseriji i taj nejasno tužni zrak. Netko spremi ove superkolica Je li teže gledati uništeni supercar ili napušteni? Da, znamo, to je zaista komplicirano pitanje za one od nas, ljubitelje automobila. Priča koju vam danas pričamo je ona o kineskom prodavaču koji je sada u ruševinama, a koji unutar zidova sadrži neke dragocjene bisere uključujući (pripremite maramicu) vrlo rijetki Porsche Carrera GT.

 Tužna sudbina Fotografije koje je na Instagramu snimio i potom objavio korisnik prikazuju napuštene automobile unutar onog što je bio bivši Ferrari / Maserati diler koji je, prema blogu Periodismodel Motor, bio prve takve vrste u azijskoj zemlji . Čini se da je Carrera GT imala nekoliko vlasnika prije dolaska u zastupništvo, no nejasno je je li se automobil zaista prodavao ili je samo skladištio.

 Očigledno, Porsche nije vidio asfalt od 2012. godine. I nije jedini super automobil prekriven prašinom i zatvoren u zidovima prodavaonice – naprotiv – u dobrom je društvu: zajedno s njim su Corvette Z06 i Ferrari 575 Superamerica. Spasite crveni Carrera GT Crveni jevrić ovog nesretnog Porschea prekriven je debelim slojem prašine i, kako se navodi, to je broj 1.255 od izgrađenih 1.270, jedan od 3 odjevenih u vrlo rijetku nijansu Zanzibar Red Metallic. 

Carrera GT bi se u prvom životu činio u redu, ali 8 godina stajanja još je moglo upropastiti brtve i motor, prouzrokujući pukotine i puknuće. Za sada se čini da nikoga nije zainteresovano da ga povrati i postavi na svoje mjesto, ali sigurno negdje već postoji (bogati) entuzijast koji je spreman učiniti svoje. I učinite da taj lijepi V10 opet zapjeva. Supercar sa V10 Monocoque okvirom od karbonskih vlakana, strogo ručnim šestostepenim mjenjačem, 612 KS prirodno aspiriranim V10 i stvarnim trkačkim performansama. Maksimalna brzina koja doseže 330 km / h i sprint od 0 do 100 za samo 3,9 sekundi. 

Evo lične karte Porsche Carrera GT-a, međutim, njegova karijera je kratkotrajna: zbog nekih promjena zbog sigurnosnih propisa američkog tržišta, proizvodnja – koja je započela 2003. – prekinuta je 2006. Izgrađene jedinice su manje od 1300 i Carrera GT počinje dobivati ​​vrijednost iz godine u godinu, dosegavši ​​gotovo milion eura.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close