Automobili

Rolls-Roice – Drugi Boat Tail biće predstavljen ove godine

Prošle godine, Rolls-Roice je napravio iznenađenje sa Boat Tail -om . Ovaj model, skrojen za bogatog klijenta, nije ništa drugo do najskuplji novi automobil na svetu . Zaista, tokom njegovog predstavljanja saznali smo da je njegova cena 23 miliona evra !

Ne znamo njegovog vlasnika koji je odlučio da ostane anoniman. Ali to neće dugo ostati tako, naravno, kada vozite tako prestižan i redak automobil, nemoguće je ostati neprimećen.

Početkom 2022. Rolls-Roice najavljuje da je drugi Boat Tail u izgradnji. Biće predstavljen u Vili d’Este koji će se održati za vikend 20. maja 2022. Ova druga kopija će se razlikovati od prve, njen klijent ima carte blanche da konfiguriše svoj automobil tačno onako kako želi. Engleski proizvođač će nešto kasnije napraviti treću i poslednju kopiju Boat Tail-a, čime će prekinuti proizvodnju ovog kabrioleta nalik jahti .

Prvi Rolls-Roice Boat Tail je ofarban u plavo, omiljenu boju kupaca. Napravio ga je odeljenje Coachbuilding engleskog brenda sa enterijerom u istoj boji kao i eksterijer, sa presvlakama od kože i karbonskih vlakana. Pozadi, u prtljažniku se nalaze čaše, pribor za jelo i salvete. Tu je i odeljak za hlađenje dovoljno velik da primi boce vina i šampanjca.

NJegovi izuzetni i ekskluzivni automobili omogućavaju engleskom brendu da osigura dobro finansijsko zdravlje. Čini se da funkcioniše pošto Rolls-Roice nije prodao toliko automobila za 117 godina. Proizvođač Gudvuda je zaista prodao 5.586 primeraka 2021. godine, što je povećanje od 49% u odnosu na 2020. godinu.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close