Automobili

Restilizovani Renault Kvid pojavljuje se u Brazilu

Predstavljen krajem meseca, restilizovani Renault Kvid pojavljuje se pre svog vremena u Brazilu. Gradski automobil potvrđuje svoj izgled inspirisan Kvid-om koji se prodaje u Indiji, koji ima set podeljenih prednjih svetala i znatno prefinjeniji enterijer od modela koji je trenutno na tržištu.

Fotografije je ljubazno dostavio AutoINBrasil. Uočeni automobil je u Outsider verziji ; trenutno najskuplji u Kvid asortimanu. Farbano u prelepu plavu nijansu, karoserija se napred ističe podeljenim farovima, gde se gornji deo sastoji od LED dnevnih svetala. Najinteresantnije je to što rešetka donosi mrežu koja daje kontinuitet svetlima.


Uz veliku promenu u optici, prednji branik je takođe dobio neke retuširanje, kao što su plastični delovi odmah ispod glavnih farova koji simuliraju usis vazduha.

U profilu, najuočljivija promena se odnosi na felne od 14″. Slovo Outsider je obogaćeno slovom “R” u zelenoj boji, dok retrovizori zadržavaju trenutni uzorak sa poklopcima obojenim u sjajno crno.

Na fotografijama ovog Kvid Outsider-a primećenog u Brazilu, moguće je videti da je centralni ekran veći i da ima samo jedno dugme za jačinu zvuka. Fokus je na novoj, delimično digitalnoj kontrolnoj tabli, sa kompjuterom i analognim instrumentima odmah pored.

Kvid će porasti za korak dobijanjem 1.0 SCe motora od Sandera , kako je otkrio časopis Kuatro Rodas. Ovaj model će imati 82 KS i pogodniji obrtni moment.

Sa više snage i obrtnog momenta, novi Kvid će takođe imati koristi od menjača sa dužim odnosima, što će pomoći u smanjenju potrošnje goriva . Stvari kao što su stabilnost i kontrola vuče takođe treba da budu standardne.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close