Automobili

Restilizovani BMV Ks3 leti

Njegova prezentacija sada ne bi trebalo da bude duga.
BMV će uskoro predstaviti restilizovanu verziju svog Ks3. Za sada proizvođač sa sedištem u Minhenu nije objavio njegove fotografije. Pored toga, u naše poštanske sandučiće nisu sletele špijunske fotografije na kojima se vidi nemački SUV na putu sa dobrom dozom kamuflaže.

Na svojoj veb stranici, BMV Španija objavio je sliku Ks3 LCI (impuls životnog ciklusa) kojoj se može diviti u profilu. Možda je greška ili ne, SUV je i dalje dobro vidljiv i uopšte ne krije svoju karoseriju. Od tada je povučen.

Ova slika je prilika za nas da posmatramo nekoliko promena napravljenih na Ks3, počevši od prednjih svetala koja deluju blago redizajnirano. Dobre vesti, maska Ks3 se (gotovo) nije promenila, njene dimenzije su sasvim prihvatljive. Ova restilizovana verzija dobija novu boju i nove felne. U zadnjem delu ne vidimo mnogo. U ovoj dinamičnoj varijaciji teško primećujemo zacrnjena svetla.

Unutrašnjost do danas nije fotografisana. Verujemo da se ovaj neće razviti ili malo. Jednostavno bi mogao dobiti nove prelive, nove obloge itd.

Prezentacija BMV-a Ks3 LCI ne bi trebalo da bude duga. Nemački proizvođač bi ga trebao otkriti u narednim danima ili nedeljama. 100% električna verzija, iKs3, imaće koristi od istog restilinga. Za razliku od termalne verzije, restilizovani SUV na baterije su videli špijunski fotografi (vidi dole).

Galerija: BMV iKs3 LCI špijunske fotografije
BMV iKs3 LCI špijunska fotografija
27 Slike
U Francuskoj Ks3 kreće se od 45.300 €. Standardna verzija je opremljena dizel motorom snage 150 ks. Takođe postoji u 190 ks, 286 ks i 340 ks u svojoj verziji M40d. Na benzinskoj strani nalazimo kDrive20i od 184 ks i M40i koji razvija 340 ks. Preuređena verzija trebalo bi da nudi iste motore, ali BMV bi mogao da napravi neke male promene.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close