Automobili

Restiling BMV i4 nastavlja testove na putu sa novim farovima

Restilizacija BMV-a serije 4 je sve bliže i bliže. Debi bi trebalo da se dogodi u roku od nekoliko meseci, uključujući i verziju i4 sa nultom emisijom štetnih gasova .

Govoreći o poslednjem, nedavno je primećen primerak sa malo kamuflaže, opremljen novim LED matričnim farovima i neizbežnim M Sport paketom.

Kvalitetan LCI
Kao i obično za ažuriranja u sredini karijere iz minhenske kompanije, restilizacija Serije 4 i i4 će biti veoma lagana. Verovatno će se ticati nekih detalja na prednjim i zadnjim branicima i novim farovima , i LED matričnim i laserskim.

Poslednji automobil koji su naši fotografi ovekovečili u Nemačkoj verovatno je bio primer opremljen sportskim paketom kompanije (s obzirom na prisustvo M logotipa na luku točkova), ali ne i snažnijim M50 pogonskim sklopom , s obzirom na odsustvo nekih detalja kao što su npr. što više aerodinamičkih ogledala.

Gledajući ove najnovije špijunske fotografije, čini se jasnim da će se najveće promene koje donosi Impuls životnog ciklusa (ili LCI, tj. BMV-ov izraz za restilizaciju) ticati samih farova .

Naročito na prednjoj strani, farovi bi trebalo da izgledaju bliži izgledu najnovijih modela kompanije (kao što je novi Ks5 ), dakle sa novim dnevnim svetlima u obliku strelice ili bumeranga. Slična diskusija bi trebalo da se odnosi i na zadnja svetla, koja bi trebalo da budu opremljena obnovljenom unutrašnjom grafikom.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close