Automobili

Renault Rafale, interijer u detalje

Sa svojim SUV coupé linijama, Renault Rafale je dizajniran da privuče pozornost. Oblici karoserije, međutim, nisu jedina stvar koja razlikuje novi model od prekoalpske tvrtke.

Zapravo, interijeri su među najprofinjenijima u cijeloj ponudi, a također su vrlo potpuni s tehnološke strane.

Renault Rafale, instrument tabla
Opći raspored armaturne ploče podsjeća na Espace, iako je na Rafaleu zabilježen daljnji skok u smislu percipirane kvalitete presvlaka i završnih obrada. Dizajn ostaje dojmljiv i minimalistički, s napetim i jednostavnim linijama koje uključuju tanka ambijentalna svjetla i ventilacijske otvore “pune širine” klima uređaja.

Instrumentacija je praktički na istoj razini, s 12,3″ instrumentnom pločom pored 12″ infotainment zaslona.

Renault Rafale, povezivost
Renaultov infotainment sustav temelji se na Android Automotive i stoga integrira Google Maps i Google Assistant. Postavljanje je vrlo slično kao kod tableta, kako bi se općenito poboljšala intuitivnost korištenja od prvih interakcija.

Kao na mobilnom uređaju, možete preuzeti i ažurirati aplikacije. Apple CarPlay i Android Auto također su bežični, a tu je i sustav kamera koji upotpunjuje opremu i čini manevre lakšim i sigurnijim.

Renault Rafale
12,3″ digitalni instrumenti
Head Up Display Da
12″ središnji monitor
Android Auto Mirroring
Apple CarPlay
OTA Da
Glasovni asistent Da
Renault Rafale, kvaliteta i materijali
Na Rafaleu wow efekt svakako daje panoramski stakleni krov Solarbay, koji se može učiniti neprozirnim pomoću posebne tipke na stropnom svjetlu. Iznad svega, to je korisno rješenje za osvjetljavanje putničkog prostora velikim filtriranjem sunčevih zraka.

Povezani Clanci

Back to top button
Close
Close