Automobili

Ram „dvaput partner” Svetskog prvenstva u motokrosu

Nakon 2022. godine pune zadovoljstva, brend Ram potvrđuje svoju posvećenost motokros sektoru dvostrukim ugovorom kojim će u novoj sezoni biti angažovan i kao partner u organizaciji MKSGP svetskog šampionata i kao zvanični sponzor KTM tima. .

Ako je odnos sa narandžastim timom odnos koji se konsoliduje posle odlične protekle sezone, saradnja sa organizacijom Svetskog prvenstva u motokrosu je umesto toga nova aktivnost koja potvrđuje interesovanje za brend ram za ovu uzbudljivu off-road disciplinu.

Sada postaje ozbiljno
Partnerstvo Rame i MKSGP prati saradnju započetu 2022. godine povodom bine Loket u Češkoj. Vozila Ram su prisutna duž staza i oko padoka, ali i u svim materijalima vezanim za organizaciju događaja, na dane trka kao iu subotnjim kvalifikacionim trkama kao glavni sponzor MKSGP i MKS2 kvalifikacionih sesija, iz tog razloga preimenovane u Ram kvalifikacione trke.

Saradnja je počela prvim terminom 11. i 12. marta u Villa La Angostura u Argentini i nastaviće se tokom cele sezone.

Ponovo zajedno sa KTM-om
Sponzorstvo Red Bull KTM Factori Racing tima je umesto toga potvrda posle trijumfalne sezone 2022. i predviđa da će i za novu godinu Ram pratiti tim u sva tri specijaliteta u kojima se takmiči, a to su FIM Svetsko prvenstvo u motokrosu, FIM Svetsko prvenstvo u enduru i FIM svetsko prvenstvo u hard enduru.

Takođe u ovom slučaju, prvi zvanični angažman se poklopio sa inauguracionom etapom Vile La Angosture u Argentini, 11. i 12. marta, sa četvrtim i drugim mestom najboljeg vozača DŽefrija Herlingsa u dve trke.

I ove godine Ram stavlja neka vozila na raspolaganje Red Bull KTM Factori Racing timovima, u ovom slučaju četiri Ram 1500s , od kojih su dva TRKS , 1500 Rebel i Laramie, za putovanja tokom sezonskih trka. Ram logo se pojavljuje na biciklima i odelima vozača, kao i na svim KTM-ovim kanalima društvenih medija: Facebook, Tvitter, Instagram i IouTube.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proveri
Close
Back to top button
Close
Close