Automobili

Puno karbonskih vlakana za BMW X5 od LARTE Design

BMW X5 postaje super agresivan zahvaljujući karoseriji LARTE Design. Serija dodataka koju je pripremio njemački tuner revolucionira estetiku bavarskog SUV-a dajući mu još sportskiji izgled i puno karbonskih vlakana.

Svaki dodatak također se može kupiti zasebno kako bi se više ili manje radikalno modificirali oblici X5 u svim verzijama, od plug-in hibrida do divljeg M Competition.

Kako da te pretvorim u X5
LARTE Design Performance Kit sastoji se od 10 dodataka. Na X5 odmah možete prepoznati novi poklopac motora, zaobljeniji i sportskiji od standardnog, dok je dvostruka bubrežasta rešetka potpuno revidirana. Također treba spomenuti razdjelnik, zbog kojeg se BMW čini zalijepljenim za asfalt, umetke u lukovima kotača i nove poklopce retrovizora.

Najbolji videi:

Tu su i bočni pragovi, difuzor s četiri ispušne cijevi, dva spojlera i obnovljeni set aluminijskih naplataka.

Prema LARTE-u, komponente se savršeno prilagođavaju točkama pričvršćivanja originalnih komponenti i nisu potrebne nikakve prilagodbe ili male transformacije, kako bi se umanjile neugodnosti tijekom instalacije i vibracije tijekom vožnje. Nadalje, sve komponente odobrio je njemački TUV i odobrene za brzine do 290 km/h.

Koliko to kosta
Kad govorimo o cijenama, cijeli kit košta 32.000 eura, no ako preferirate pojedinačne umetke u istoj boji kao karoserija (a ne u karbonskim vlaknima, dakle), cijena pada na oko 22.000 eura. Umjesto toga, za aluminijske naplatke – s veličinama od 21″ do 23″ – početna cijena je 8.500 eura za set.

Kao što je spomenuto, BMW kit se može montirati na sve verzije X5, s izuzetkom osnovnog modela. Stoga se varijanta poput M Competition od 625 KS može učiniti još pretjeranijom.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close