Automobili

Porsche Taycan, izuzetno velik nakon brige o prethodnom dizajnu

Paket “Wild Widebody” uključuje šire bokobrane, specifične bočne suknje, 22 kotača i ogromno stražnje krilo.Naravno, Prior Design nije strano podešavanje kada su u pitanju električni automobili.

 Računar je već dobio u ruke mnoge druge EV automobile – uglavnom Tesline modele – ali ovaj Porsche Taycan prvi je za studio. Prema Prior dizajnu, zapravo je Taycan definitivno “savršena osnova za automobil jednostavno predodređen za podešavanje”. Širi, ekstremniji Komplet za modifikaciju, nazvan “Wild Widebody”, impresionira proširenom stazom odakle je i dobio ime, što još više naglašava sportski karakter Porschea EV. Da bi slika bila potpuna, postoji veliki fiksni eleron koji drži Taycan zalijepljen za zemlju. 

 Porsche Taycan Turbo S od prethodnog dizajna Porsche Taycan Turbo S od prethodnog dizajna (prednje stražnje četvrtine) 9 fotografija Detaljno, široki blatobrani – u kojima se nalaze dodatni usisnici za zrak sprijeda – proširuju Taycan za 60 mm sprijeda i za 100 mm u zadnjem. 

Prošireni lukovi kotača povezani su novim parom agresivnijih bočnih suknji, dok su felge 22-inčne petokrake. A zvučnici nisu mogli nedostajati, kako sprijeda, tako i straga, kako bi modificirani Taycan imao još niži izgled. Takođe u karbonskim vlaknima Prior Design kaže da se sve komponente takođe mogu proizvoditi od visokokvalitetnih karbonskih vlakana.

 Uz to će biti dostupan i malo manje ekstremni body kit, koji se odriče proširenih bokobrana kako bi ostao u trezvenijem i tradicionalnijem izgledu. Cijene i detalji o raspoloživosti dostupni su samo na zahtjev.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close