Automobili

Porsche Caienne (2022): Erlkonig sa krupnom prednjom keceljom

Novi dizajn ili samo kamuflaža?
Posle debija treće generacije vozila 2017. godine, Porsche Caienne nije nužno ostario posle četiri rotacije zemlje oko sunca. Ali trenutni špijunski snimci velikog Porsche SUV-a na tajnom mestu za testiranje daju nam utisak o tome kakav bi mogao biti predstojeći lifting lica.

Prototip Caiennea zasnovan je na MLB platformi VV Grupe, koju koriste i drugi SUV-ovi poput Lamborghini Urus-a ili Bentlei-a Bentaiga . Ono što je zanimljivo kod vozila koje je sada fotografisano: nezgrapan prednji deo.

Pored tanjih farova, prednji odbojnik ima vrlo ugaoni profil. Veliko odstupanje od prilično zaobljenog izgleda prethodnog modela. Tako da je nejasno da li je nos samo prikrivanje ili prava preobrazba.

Kapsule – reklama
Nova Toiota Iaris Hibrid – savršena za grad.

Više o novoj Toiota Iaris Hibrid
Otkrijte novi Iaris Vrhunski model sa vrhunskom opremom Direktno u konfiguratoru Jednostavno dogovorite probnu vožnju Brzo pronađite dilere Brošura i cenovnik
Zadnji deo automobila bio je mnogo bolje kamufliran, što bi moglo biti pokazatelj temeljnijih promena. Iako je testni automobil bio opremljen skupom primeraka zadnjih svetala, ne bismo bili iznenađeni kada bismo videli novi dizajn.

Sa novim Caienneom , Porsche će takođe možda ići u trenutnom smeru modela 911. Vandertag je očigledno imao i registarsku tablicu koja se od vrata prtljažnika spuštala u redizajnirani branik.

Galerija slika: Porsche Caienne (2022) Erlkonig
Porsche Caienne (2022) Erlkonig
12th slike
Nažalost, fotografije ne otkrivaju nikakve ključne detalje o enterijeru. Očekuje se da će novi kokpit dobiti novu centralnu konzolu i redizajnirani menjač, koji će najverovatnije usvojiti dizajn 911 . Takođe su male šanse da će novi SUV dobiti podvozje redizajnirane Panamere .

Na pogonskoj strani, ne očekujemo veće promene tokom liftinga. Nešto će se verovatno dogoditi ovde na Kajenu tek kad četvrta generacija stigne sredinom 2020-ih.

Priča se da su mnogi testovi za model liftinga lica izvedeni u virtuelnoj stvarnosti. Bez obzira na to, Caienne će se na tržištu pojaviti za otprilike godinu dana od 2022. godine, sa debijem pred kraj ove godine. Javite nam šta mislite o prednjem kraju u komentarima ispod.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close