Automobili

Brabus 800 je Mercedes-AMG E 63 S 4Matic + sa 800 PS

Ko je ovde naručio tri sekunde E-klase?
Svi znamo ovu situaciju. Želite da se počastite Mercedes-AMG E 63 S 4Matic +, a zatim tokom test vožnje saznate da 612 PS jednostavno ne odgovara vašim očekivanjima performansi. Prespor, previše tih, dosadan izgled. Classic.

Ako se nađete u prvoj rečenici ovog članka, onda možete biti zaista srećni što postoji kompanija za podešavanje Brabus u Bottropu . Tamo ćete se čuti i odgovor je Brabus 800. Ovo je gore pomenuti model E-klase , koji je redizajniran na takav način da na kraju odgovara i vama.

Da bi se udovoljilo oznaci tipa Brabus 800, razvijeni su posebno konfigurisani turbo punjači visokih performansi koji pored veće kompresorske jedinice imaju i modifikovanu grupu prtljažnika sa ojačanim aksijalnim ležajevima. Oni proizvode maksimalni potisni pritisak od 1,6 bara.

Kapsule – reklama
Nova Toiota Iaris Hibrid – savršena za grad.

Više o novoj Toiota Iaris Hibrid
Otkrijte novi Iaris Vrhunski model sa vrhunskom opremom Direktno u konfiguratoru Jednostavno dogovorite probnu vožnju Brzo pronađite dilere Brošura i cenovnik
Pored toga, takozvani Brabus PoverKstra modul povezan je sa elektronskim upravljanjem motorom pomoću plug-and-plai tehnologije. Ova dodatna upravljačka jedinica hrani posebne mape za kontrolu ubrizgavanja, paljenja i pojačanog pritiska. Da bi se motor opskrbio sa dovoljno vazduha za disanje, razvijeni su posebni otvori za vazduh od ugljenika, koji su integrisani u rešetku hladnjaka levo i desno.

Nakon konverzije dostupno je 188 KS više vršne snage i 150 Nm više obrtnog momenta. Sa masivnih 800 ks pri 6.600 o / min i obrtnim momentom od 1.000 Nm pri 3.600 tura, Brabus 800 je sigurno jedna od najmoćnijih limuzina i karavana na svetu.

Sa 9-stepenom automatikom i pogonom na sva četiri točka 4Matic +, automobil ubrzava od mesta do 100 km / h za 3,0 sekunde.T-modelu (za koji Brabus nudi isti komplet za konverziju) potrebna je desetina sekunde više. Najveća brzina je elektronski ograničena na 300 km / h za obe verzije karoserije.

A šta je to sada? Da, dobrodošli ste da postavite sebi ovo pitanje. Za to Brabus zavrtnje izduvni sistem visokih performansi izrađen od nerđajućeg čelika sa četiri izduvne cevi od nerđajućeg čelika / ugljenika ispod AMG-a. Ovo ne samo da optimizuje isporuku energije smanjenjem povratnog pritiska izduvnih gasova.

Zvuk motora takođe se može menjati pomoću integrisanih izduvnih zaklopki. Tako možete diskretno poštedeti uši komšija ili čak iznervirati ceo centar grada brzinom od 30 km / h. Šta god hoćeš.

Izgled se može nadograditi izloženim ugljeničnim aerodinamičnim delovima. Delovi se po želji mogu naručiti sa sjajnim ili mat premazom. Zajedno sa otvorima za vazduh levo i desno u rešetci hladnjaka, prednji spojler daje automobilu, bilo limuzini ili karavan, još upečatljivije lice. Aerodinamični deo smanjuje podizanje prednje osovine pri velikim brzinama i, prema tjuneru, optimizuje stabilnost u vožnji.

Zadnji spojler na poklopcu prtljažnika limuzine ( karavan je prazan) oblikovan je tako da generiše potisnu silu na zadnjoj osovini. Za obe verzije karoserije postoji i uložak za raspršivač ugljenika za zadnju pregaču, koji uokviruje četiri izduvne cevi sportskog izduvnog sistema.

Felge? 21 inča uvući u lukove točkova. Uprkos smanjenju od deset ili čak dvadeset milimetara. Gume su 255 na prednjoj osovini i 295 s na zadnjoj osovini.

Za unutrašnjost su postavljeni pragovi od nerđajućeg čelika sa osvetljenim logom kompanije koji menja boju kako bi odgovarao ambijentalnom osvetljenju u unutrašnjosti, a nove aluminijumske igle i pedale na vratima deo su Brabusove palete.

A ako vam sve ovo još uvek nije dovoljno, dovoljno je da razgovarate sa unutrašnjim sedlarima. Prevlači bilo koju kravlju kožu ili alkantaru koju želite preko sedišta, naslona za ruke ili kontrolne table i tu i tamo dodaje akcente drveta ili ugljenika. U zavisnosti od toga šta vaš novčanik nudi.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close