Automobili

Peugeot Ekpert transformisan u kamion za hranu zahvaljujući Vhirlpool Tech-u

Ovo je možda jedna od najčudnijih saradnja o kojoj ćete čuti ove nedelje: Peugeot se udružio sa Vhirlpool-om kako bi napravio neku vrstu jedinstvenog kamiona za hranu . „Vhirlpool Ekperience Tour“ će poslužiti kao demonstraciona platforma za neke od najnovijih proizvoda američkog multinacionalnog proizvođača i prodavača uređaja.

Možda se na prvi pogled čini da ove dve kompanije ne idu ruku pod ruku, ali Stelantis kaže da imaju mnogo toga zajedničkog.

Vhirlpool Ekperience Tour je zasnovan na Peugeot Ekpertu sa dugim međuosovinskim rastojanjem, koji je izrezan pozadi tako da formira otvorenu kuhinju. Kuhinja je opremljena kombinovanim pećnicama Vhirlpool V6 ​​i V7, a solarni panel na krovu obezbeđuje struju za frižider. Mali generator se koristi za pokretanje svih uređaja.
Peugeot je opremljen odgovarajućom prikolicom u istoj boji. Ovde se nalazi frižider i ostali pribor. Vhirlpool će koristiti ovu jedinstvenu kuhinju na točkovima da promoviše svoje nove proizvode širom Francuske, dizajnerima kuhinja i veletrgovcima, i da je prikaže na međunarodnim sajmovima.

Prema Stellantisu, Peugeot i Vhirlpool dele isti DNK, pošto oba imaju slično pozicioniranje brenda u svojim industrijama. NJihova mantra je učinak i efikasnost, ali i društvena i ekološka odgovornost“, objašnjavaju iz kompanija. Baš kao što Peugeot teži potpuno električnoj mobilnosti u bliskoj budućnosti, Vhirlpool obećava kombinovano parenje bez masti.

Vhirlpool Ekperience Tour će krenuti na put sledećeg aprila i obići će Francusku, gde je kompanija prošle godine posetila 20 gradova i bila domaćin 72 sata obuke. Za drugi deo 2022. godine, Vhirlpool želi da napravi više primera kamiona sa hranom za demonstracije u Italiji, Poljskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close