Uncategorized

Otkriveno Lekus LC 500 kabriolet najnovijeg izdanja

LC je predstavljen posebnom verzijom LC 500 kabrioleta. Zove se Regata Edition, japanska kompanija kaže da je inspirisana svetom jahtskih trka.

Pipci iznad standardnog LC 500 kabrioleta jedinstvenih konstrukcija plavih premazanih boja, uparena sa Marine Blue sklopivim mekim vrhom. Unutrašnjost je upotpunjena mešavinom bele i plave kože, za koju Lekus kaže da je evocirao ambijent luksuzne marine.

• Najbolji sportski automobili u prodaji sada

Mehanički je identičan standardnom Lekusu LC 500 kabriolet. Snagu obezbeđuje isti 5,0-litarski V8 benzinski motor koji stvara 457bhp i 530Nm obrtnog momenta. Pogon se šalje na zadnje točkove putem 10-stepenog automatskog menjača, koji bi trebalo da nudi vrijeme trajanja od 0–62mph od oko pet sekundi i maksimalnu brzinu od 160mph.

LC 500 Regatta Edition će se moći naručiti od 5. avgusta i Lekus trenutno ispituje svoju korisničku bazu za iskazivanje interesa. Zvanična cena tek treba da bude potvrđena, iako nam je kompanija rekla da će se u Velikoj Britaniji prodati manje od 10 primera.

Kao takav, cena regate za više od 100 000 funti mogla bi biti moguća, s obzirom na ekskluzivnost posebnog modela i činjenicu da trenutni hardtop top 500 LC 500 već košta oko 91 000 funti.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close