Automobili

MINI Cooper promocija sa 3 vrata, zašto je to zgodno i zašto ne

Među prvim proizvođačima koji su ponudili finansiranje sa mini mesečnim ratama i maksi završnim ratama bio je MINI, koji se sada ponovo pokreće sa novim predlozima: za ceo februar, na primer, postoji MINI Free promocija na klasičnom MINI Cooperu sa 3 vrata .

Oprema Essential, koja uključuje dodatnu opremu kao što su LED farovi, zadnja svetla Union Jack, režimi vožnje, dvozonska automatska klima kontrola i zadnji parking senzori, košta 27.300 evra. Ne postoji početni popust na ovaj iznos, a moraju se dodati finansijski troškovi, fiksni troškovi kao što su IPT i boja tela.

Uz avans od 8.200 evra plaća se 35 mesečnih rata od 269,80 evra (TAN 5,99%, APR 8,10%); zatim sledi maksi konačna rata od 12.926,90 evra, a u slučaju povraćaja ne sme se prekoračiti 45.000 pređenih km. Rastavljanje nije obavezno za ovu ponudu.

Najbolji video snimci:

Prednosti
Uzimajući u obzir početnu cenu MINI Cooper -a , koja je znatno veća od opšteg konkurenta, formula za mini rate može da poveća trošak tokom vremena. Uz zamenu, MIni vam omogućava da zamenite avans, dok mesečna rata ostaje znatno ispod 300 evra, čak i ako se uzmu u obzir fiksni troškovi.

Nedostaci
Tačno je da ne postoji obaveza rasipanja, ali zapravo početni cenovnik ne uključuje popuste. Čuvajte se fiksnih troškova, uključujući dodatnu opremu na dostupnim automobilima, i finansijske troškove.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close