Automobili

Land Rover najavljuje dolazak svog novog Range Rovera

Novi Range Rover je skoro spreman za lansiranje 26. oktobra. Kako bi započeo svoju komunikacijsku kampanju oko svog novog vodećeg proizvoda, Land Rover je objavio prve najave svog vrhunskog SUV-a , koji će uskoro biti obnovljen nakon devet godina dobre i lojalne usluge, te laganog restiliranja 2017. godine.

Još luksuzniji Range Rover?
Objavljene fotografije su i dalje mutne i ne dozvoljavaju savršeno razlikovanje novih krivina ovog novog Range Rovera. Ipak, model će generalno zadržati linije i filozofiju odlazećeg modela. Ali ne grešite, Land Rover obećava novu generaciju koja je inovativnija nego što izgleda .

Osim “novog” stila i novih ugrađenih tehnologija, novi Range Rover mogao bi se približiti Bentlei Bentaigi i drugim Rolls-Roice Cullinanu u smislu luksuza i, logično, takođe u pogledu cene. Novi dizajn koji je otvorio Range Rover trebao bi uvesti nove estetske kodove u Land Rover, kodove koje ćemo pronaći na budućim Range Rover Sport i Velar. Nedavno revidirani Evokue trebao bi zadržati svoj stil.

Elektrifikacija u srcu projekta
Tokom testiranja prototipa, Range Rover je ovekovečen žutom nalepnicom kako bi se identifikovalo prisustvo hibridnog pogona ispod haube. Vozilo bi stoga trebalo da bude opremljeno novom varijantom P400e sa revidiranom snagom i većom 100% električnom autonomijom .

Asortiman bi trebao uključivati i benzinsku verziju sa 4,4-litarskim tvin-turbo V8 motorom iz BMV-a. Prvi električni Rendž Rover mogao bi da debituje 2024 .

Ova nova generacija trebala bi biti zasnovana na MLA platformi razvijenoj posebno za niz elektrificiranih modela. Naravno, bez obzira na izvor energije, ovaj Range Rover će potvrditi svoje terenske sposobnosti sa više nego verovatnom evolucijom režima „Odziv terena“.

Stoga je zakazan termin u 21.45 26. oktobra na Land Rover YouTube kanalu za zvaničnu prezentaciju modela. Istovremeno, Land Rover će otvoriti prednarudžbe na mreži.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close