Automobili

Lamborghini Revuelto SVJ: Ovako bi mogao da izgleda super bik

Lamborghini Revuelto je debitovao pre nekoliko nedelja kao prvi model brenda opremljen plug-in hibridnim V12. Vozilo koje su ljubitelji kuće Sant’Agata Bolognese dugo čekali, a koje će se boriti protiv Ferarija i njegovog SF90 Stradalea.

Međutim , sumnjamo da Lamborghinijevi inženjeri počivaju na lovorikama. Moguće je čak i da su neke specijalne verzije Revuelta već u izradi – počevši od SVJ.

presvlačenje
Trenutno nema zvaničnih informacija o budućim varijantama Revuelta, a kamoli SVJ. Međutim, s obzirom na nedavnu istoriju brenda, povratak brenda ” Super Veloce JOTA ” mogao bi biti realna mogućnost.

Sustainable Advertising

Vaš NOVI e-bicikl. Vaše NOVO osiguranje e-bicikla.
Osiguranje e-bicikla sigurna ponuda Bez odbitka Zaštita od krađe zaštita od uboda Ostala osiguranja
Prethodna SVJ verzija Aventadora bila je jedna od najekstremnijih Lambo varijanti ikada napravljenih. I u pogledu aerodinamičke složenosti i performansi. Moguće je da će Revuelto SVJ u potpunosti ispuniti to nasleđe, zbog čega predviđamo još oštriju i agresivniju estetiku u našem renderovanju .

Galerija slika: Lamborghini Revuelto SVJ rendered bi Motor1.com
Lamborghini Revuelto SVJ rendered bi Motor1.com
4 Slike
Karoserija Revuelta bi mogla biti obogaćena novim dodacima od ugljeničnih vlakana kako bi se promenili ogromni prednji usisnici vazduha. I veliki razdelnik bi se mogao dodati da bi se povećala sila pritiska pri velikim brzinama. Mini kecelje, a posebno gigantsko fiksno zadnje krilo sigurno ne ostaju neprimećeni. Odeću zaokružuju odgovarajući bedževi i kokpit sa ekskluzivnom opremom.

1.015 KS neće biti dovoljno
Što se tiče pogonskog sklopa, teško je reći kakvu ćemo evoluciju videti u Revuelto SVJ. Verovatno je da pogonski sklop (koji se sastoji od 6,5-litarskog V12 i tri elektromotora) još uvek ima neiskorišćen potencijal.

Trenutnih 1.015 KS mogao bi biti samo početak, jer će predstojeće specijalne verzije verovatno još više podići performanse i snagu. Sa sprintom od 0 do 100 km/h za 2,5 sekunde i maksimalnom brzinom od preko 350 km/h, ni aktuelni modeli nisu loši.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close