Automobili

Alpha Motors Montaža: električna od 499.000 dolara

Alpha Motor Corporation uzima rezervacije za novi model za razliku od bilo čega drugog brenda EV. Montage Coupe izgleda kao moderna verzija klasičnih britanskih sportskih automobila iz 1950-ih, kao što su Bentlei S1 Coupe i Morgan Plus Four. Cene za ovaj retro, ​​ograničeno izdanje modela počinju od 499.000 dolara .

Alpha kaže da je Montage dostupan sa opcionim električnim pogonom koji razvija 201 konjsku snagu i 3.335 Nm obrtnog momenta. Snaga se prenosi na zadnje točkove preko jednobrzinskog menjača.

Galerija: Alpha Motor Montage Coupe
Alpha Motor Assembli Cup
15 Slike
Podaci kompanije ne navode konjske snage pogonskog sklopa u njegovoj standardnoj verziji.

Kapacitet baterije je takođe nejasan. Alpha kaže da je to prilagođeni litijum-jonski paket koji nudi procenjeni domet od 402 kilometra . Performanse punjenja takođe nisu dostupne.

“Dok prolazimo kroz faze naše mape puta ka masovnoj proizvodnji, otvaraju se mogućnosti za pravljenje specijalnih vozila. Montaža je stvorena da okupi ljude oko elektrifikacije “, rekla je Alpha. Motor Corporation kada je najavljivala model.

Teško je dobiti predstavu o veličini Montaže iz rendera. Vozilo je dugačko 4.400 mm, široko 1.850 mm i visoko 1.384 mm. Da bismo te brojke stavili u perspektivu, novi Nissan Z je dugačak 4.379 mm, širok 1.844 mm i visok 1.316 mm.

Unutra, Montage može da primi dva putnika . Poseduje instrument tablu retro izgleda sa velikim analognim brojčanicima okruženim hromiranim detaljima. Centralna konzola ima velike ventilacione otvore sa dodatnom hromiranom oblogom i radio u klasičnom stilu. Međutim, postoje moderni detalji poput digitalnog brzinomera i digitalnog audio sistema. Za maksimalan prostor za skladištenje, postoji prostor za teret ispod haube i u prtljažniku.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close